Zeleni se u Boru: Pali dileri sa gomilom marihuane!

Autor: Republika

Hronika

06.01.2019

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru, u dve odvojene akcije pronašli su i oduzeli oko 653,61 grama marihuane i uhapsili dva lica, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Ilustracija

Policija je prilikom pregleda lica G.M. ( 1975 ) iz Bora pronašla oko 22 grama marihuane, a nakon čega je isti, dobrovoljno policiji predao još 227,11 grama marihuane upakovane u teglu, saopštila je Policijska uprava Bor.

Na drugoj lokaciji policija je uzvršila pretres stana N.M. ( 1991) iz Bora, i tom prilikom u sobi pronašla 397 grama marihuane upakovane u teglu,a u ormanu, sakriveno u paklici cigarete pronašla još 7,5 grama marihuane. Po odobrenju nadležnog tužilaštva, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading