Detalji likvidacije na Banovom brdu: Kako je ubijeni muškarac povezan sa košarkašem Partizana na čiji auto je bačena bomba?

Autor: alo.rs

Hronika

05.01.2019

11:47 >> 11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Banovom Brdu u Beogradu iz vatrenog oružja, nešto pre 11h, ubijen je Nenad M. (37). Napad se dogodio u Ulici Rajka od Rasine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

N.N. lice je ispalilo projektil u pravcu Nenada M., usmrtivši ga na licu mesta, a zatim se vozilom marke "Fiat punto" udaljio sa lica mesta.

Ekipa hitne pomoći koja je za nekoliko minuta stigla na mesto pucnjave, mogla je samo da konstatuje smrt.

Na svim izlazima iz grada su punktovi.

 Komšije kažu da nisu čule ništa, samo da su videle Hitnu pomoć.

- Vraćala sam se iz prodavnice kada sam videla hitnu pomoć. Nisam sumnjala da su nekoga ubili. Viđala sam tog momka, živi sa ženicom... Tuga. Nije izgledao kao da je neki opasan momak - kaže komšinica.

Nebojša Marković je likvidiran sa više hitaca u glavu i grudi i preminuo je na licu mesta. Kako saznajemo, on živi u jednom delu kuće u kojoj stanuje i bivši košarkaš Partizana Vukašin Avdalović, na čiji automobil je prošle godine bačena bomba dok je bio parkiran u dvorištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading