Krvava Nova godina! Mladić povređen na Adi huji kritično, napadač zaćutao pred Tužiocem

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

04.01.2019

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Stojanović (27), koji je teško ranjen prvog dana ove godine na parkingu na Adi Huji, i dalje je životno ugrožen, a njegov oporavak je neizvestan.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Mesto zločina: Parking na Adi Huji

Ranjeni mladić je smešten na odeljenje intenzivne nege Urgentnog centra.

- Metak mu je prošao kroz glavu i tom prilikom je zadobio ozbiljno oštećenje mozga. Lekari se i dalje bore za njegov život - kažu u bolnici.

Krvavi okršaj posle svađe

Miloš je teško povređen 1. januara oko 7.15 časova kada je u njega pucao Aleksandar Relić (25) nakon kraće svađe zbog devojke Marije Đ. (21).

Relić je, nakon što je Milošu pucao u glavu i teško ga ranio, oteo devojku i odvezao je u motel, gde je, tako ona kaže, pokušao da je siluje, ali je odustao kada je video da je i ona ranjena. Naime, metak koji je prošao Stojanovicu kroz glavu okrznuo je devojku po grudima.

Svedoci jezive pucnjave pozvali su Hitnu pomoć koja je brzo došla na lice mesta i ranjenog mladića prebacila u bolnicu, a Relić je za to vreme Mariju naterao da uđe s njim u automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu.

 

Hteo da je siluje

Marija je, kada je pronađena, policajcima ispričala da se, nakon što je Relić oteo, osvestila u nekom motelu, a da je on hteo da je siluje.

Ona je rekla da ju je Relić skinuo i tek tada video da ima ranu na grudima.

Prema verziji koju je ispričala Marija Đ. on je tada tražio da ponovo krene sa njim, pa su opet seli u automobil.

- Odvezao me je na Čukaričku padinu i tu me ostavio - rekla je devojka koja je potom otišla do autobuske stanice i oko 14 sati ušla u autobus na liniji 54 i sela.

Ono što je za sada definitivno poznato, jeste da je vozač autobusa primetio da je devojka krvava i da joj je loše, pa je pozvao policiju i Hitnu pomoc.

Hitna pomoć je došla do stanice kod Sajma i ranjenu devojku prevezla u Urgentni centar.

Branio se ćutanjam

Policija je nakon dvodnevne potere i velike akcije za Relićem mladića pronašla i uhapsila. On se, na saslušanju kod tužioca, branio ćutanjem.

Relić je, inače, od ranije poznat policiji po prijavama za falsifikovanje isprava i teškim krađama.

- Takođe, sumnja se i da je učestvovao u pljački juvelirnice u Askoni - navodi izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading