PRAZNIČNI HOROR: Svekar se ušunjao snaji u krevet!

Autor:

Hronika

05.01.2019

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav M. (79), psihički bolesnik, saslušan je u policiji zbog sumnje da je u noći između 2. i 3. januara pokušao da siluje svoju snaju V. S. (40).

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Preklinjala ga

Napastvovanje se dogodilo u kući u kojoj su zajedno živeli, u selu Trubarevac u okolini Niša. U toku noći Miroslav se ušunjao u sobu u kojoj je V. S. spavala.

- Kada je ušao u njenu sobu, zatvorio je vrata i uskočio u njen krevet. Potom joj je svukao donji deo pidžame i počeo da je dodiruje po intimnim delovima tela - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

V. S. je molila svekra da je ostavi na miru, ali starac nije prestajao.

Starac bio toliko grub da je ženi raskrvario međunožje

- Bio je toliko grub da je ona počela da krvari. Preklinjala je Miroslava da je ostavi na miru, pitala ga je da li je svestan šta radi, govorila mu da to što radi nije ispravno. Kada je starac nakratko popustio, iskoristila je momenat, iskočila iz kreveta i istrčala iz sobe - dodaje naš sagovornik.

V. S. je upala u prostoriju u kojoj je spavala njena svekrva D. M. i sve joj ispričala.

- Žena je bila šokirana. Spavaćica njene snaje bila je potpuno krvava, a V. S. joj je sva uplakana objašnjavala šta se dogodilo. Istog časa starica je pozvala policiju i prijavila svog supruga - navodi naš izvor.

V. S. je pregledana u Kliničkom centru u Nišu na odeljenju ginekologije, gde su joj konstatovane lakše povrede, dok je napasnik hospitalizovan u specijalnoj psihijatrijskoj bolnici. Policija mu je odredila privremeno udaljenje iz stana, kao i zabranu prilaska V. S..

Napadao i ranije

Miroslav M. je, prema rečima komšija, težak psihički bolesnik koji je i ranije nasrtao na žene koje su se našle u njegovoj okolini.

- Spopadao je i svoju suprugu, a isto to je činio i po komšiluku. Verovatno nije redovno uzimao terapiju, što je dodatno uticalo da mu se zdravstveno stanje pogorša - kažu komšije ove porodice.

Devojčica krenula po hleb, manijak je oteo i silovao

Majka i ćerka (13) prijavile su silovanje koje se navodno dogodilo pre nekoliko dana na Karađorđevom brdu. Kako je devojčica ispričala u policiji, kobnog dana ona je krenula u prodavnicu da kupi hleb. Na putu do obližnje radnje zaustavio ju je mladić (22), uhvatio je za ruku i odveo u napuštenu kuću.

- Tamo ju je navodno napastvovao protiv njene volje. Nakon završenog čina, mladić je ostavio devojčicu i otišao, dok je ona otrčala kući i sve ispričala majci - priča naš sagovornik.

Devojčica je nakon toga sa majkom otišla kod lekara, koji je obavestio policiju kada su mu ispričale šta se dogodilo.

- Lekar je utvrdio da ne postoje vidljive povrede. Devojčica je u prisustvu majke dala izjavu, obavešten je i Centar za socijalni rad, a osumnjičeni je ubrzo identifikovan. U toku je istraga - dodaje naš sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading