Bolesno! Sektaško klanje psa na Fejsbuku uživo gledalo čak 60 ljudi!

Autor: mediji, Republika

Hronika

03.01.2019

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đ. (21) iz Obrenovca i Katarina P. (34) iz Zemuna, za koje se sumnja da su pripadnici sekte Crna ruža, uživo su na Fejsbuku prenosili užasni ritual klanja psa koji je gledalo čak 60 ljudi!.

RepublikaFoto: instagram.com/Levijatan
Tekst potpisa

Akterima ovog monstruoznog čina određen je pritvor do 30 dana.

- Taj lajv u grupi zatvorenog tipa gledalo je oko 60 ljudi. Ubeđeni smo da je snimak napravljen za nekog i s razlogom. On od nje traži instrukcije za ono što će dalje činiti nad žrtvom, a ona je, po nekom našem viđenju, nadgledala i učestvovala u inicijaciji i sve to snimala, da bi kasnije to prenela tamo nekom, a taj neko je verovatno gledao to uživo. Ovo je prilično ozbiljno, Katarinin profil je pun objava o udomljavanju životinja, naše mišljenje je da njima nije prvi put da rade takve jezive stvari - priča Pavle Bihali, izvršni direktor Fondacije pokreta Levijatan, koji su na društvenim mrežama podelili uznemirujući video, a na koji je odreagovao i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović:

Obred Crne ruže

- Sektolozi s kojima smo razgovarali su nam rekli da to najviše liči na obred Crne ruže, ali mi to ne možemo sa sigurnošću reći.

 

 

Marko i Katarina su tokom zločina neprestano kao u transu ponavljali "kefo zote".

Sektolog Dimitrije Pastuović za beogradske medije kaže da ovo može biti jedan od ogranaka Crne ruže, ali mogu biti u pitanju i samostalci koji kopiraju rad te sekte.

Klasični satanizam

- Ovo je klasični satanizam čim je u pitanju žrtvovanje živog stvora, uz to se izgovaraju imena nekih demona. Kefo zote je ime jednog od demona, oni tokom rituala prizivaju demona i njemu u čast žrtvuju to jadno biće - priča Pastuović i dodaje:

- Crna ruža je najrasprostranjenija među mladima. Sekte danas najčešće vrbuju preko interneta. Taj monstrum koji je ovo uradio jadnom kučetu, to isto bi uradio i nekom detetu bez ikakvih problema!

Pastuović dodaje da, pored žrtvovanja životinja i ispijanja krvi, ima i drugih zastrašujućih rituala, a za pomenutu sektu vezuju su i ubistva i samoubistva.

Jezive brojke

30 hiljada satanista ima u Srbiji i uglavnom se svi vezuju za Crnu ružu
150 sekti vršlja po Srbiji
30 dana određen pritvor Marku i Katarini zbog klanja psa

 

"Sekte su zlo"

Socijalni psiholog dr Vesna Tomić kaže da je sam čin ubijanja životinje neprihvatljiv, ali i da je neprihvatljivo da se to emituje publici:

- Pretpostavka je da je to delovanje sekte, a o problemu sekti se kod nas vrlo malo i nedovoljno govori. Sekte su zlo, to je poraz za mentalno zdravlje svih jer se radi o kompletnoj manipulaciji ljudskim mozgovima, oni imaju određenu perfidnu tehniku i izrazito negativno značenje u svakom društvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading