Opljačkao juvelirnicu u Askoni: Pucač sa Ade Huje ima debeo dosije u policiji

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

03.01.2019

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Relić (24), koji je uhapšen zbog sumnje da je Milošu Stojanoviću (27) pucao u glavu, a devojku Mariju Đ. (21) oteo i mučio, od ranije je dobro poznat policiji. Relić je ranije hapšen i prijavljivan za falsifikovanje isprava i teške krađe.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Ovde se dogodila pucnjava: Ada Huja

- Sumnja se i da je učestvovao u pljački juvelirnice u Askoni. Tužilac će ga, očekuje se, osim o pucnjavi, ispitivati i o ovom okolnostima - kaže za "Blic" izvor upoznat sa istragom krvave novogodišnje proslave.

Šta se tačno dešavalo na dunavskoj obali u novogodišnjoj noći pokazaće istraga, ali u ovom trenutku izgleda kao da je ljubomora bila uvod u brutalni obračun koji se okončao teškim telesnim povredama Stojanovića i ranjavanjem devojke.

Stojanović je uhapšen nakon dvodnevne potrage po Beogradu. Nalazi u dosadašnjoj istrazi mahom se baziraju na izjavama Marije Đ, koju je napadač ranio, oteo i zatim izbacio iz automobila.

Ona je, naime, 1. januara oko 7 sati ujutru sa Milošem Stojanovićem bila u njegovom automobilu, a vozilo je bilo parkirano ispred kafića "Dilema". Ono što je za sada poznato je da je napadač, koji se dovezao sivom "tojotom" iz vozila izvukao pištolj i nakon kraće rasprave pucao u glavu Stojanoviću.

Metak je mladiću prošao kroz glavu i Mariju Đ, koja je bila s njim u vozilu, okrznuo po grudima.

 

 

Napadač je tada ostavio teško ranjenog mladića, a devojku izvukao iz vozila i ugurao u svoju "tojotu".

- Policiju i Hitnu pomoć pozvali su zaposleni u obližnjem kafiću. Oni su rekli da nisu videli šta se desilo, ali da su čuli pucanj - kaže izvor "Blica".

U momentu kada je obavljen uviđaj na licu mesta policija još nije znala da je Marija bila, takođe, ranjena i oteta.

O njenoj sudbini se saznalo tek nekoliko sati kasnije kada je pronađena u blizini Sajma u autobusu. Nju je krvavu primetio vozač koji je odmah pozvao hitnu pomoć i policiju.

Devojka je nakon što je pregledana, policajcima ispričala da ju je Relić odveo u neki motel i pokušao da je siluje, ali da je odustao kada je skinuo i video da je ranjena. Tada ju je ponovo ubacio u automobil i izbacio je na Čukaričkoj padini gde je ona ušla u autobus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading