Revolveraš iz Ade Huje pljačkao po Švajcarskoj!

Autor: T. M.

Hronika

04.01.2019

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Relić (23), koji je uhapšen u sredu zbog sumnje da je pištolja teško ranio Miloša Stojanovića (27) i njegovu devojku Mariju Đurović (22), odranije je poznat srpskoj, ali i švajcarskoj policiji!

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Mesto gde se incident dogodio

Uhapšeni mladić priveden je nekoliko dana nakon brutalnog napada na Stojanovića, koji se dogodio 1. januara ispred restorana na Adi Huji, a iza sebe ima poduži krivični dosije.

- Već je bio privođen u Srbiji zbog falsifikovanja, kao i teške krađe, a hapsila ga je i švajcarska policija. On je sa još jednim saučesnikom prošle godine hapšen zbog jedne provale u ovoj državi - kaže izvor Srpskog telegrafa i dodaje da su ga tamošnji istražni organi dovodili u vezu sa još nekim krivičnim delima.

- Između ostalog, sumnja se da je Relić učestvovao u velikoj pljački jedne juvelirnice u Askoni. Međutim, zbog nedostatka dokaza odustalo se od krivičnog gonjenja - kaže naš sagovornik.

Stanje povređenog Stojanovića je i dalje neizvesno i lekari se bore za njegov život.

- Mladić ima tešku povredu glave, krvarenje i kontuziju mozga, kao i prelom lobanje. On je trenutno priključen na aparate, koji ga održavaju u životu - kaže izvor Srpskog telegrafa iz Kliničkog centra.

Marija se oporavlja

Marija Đurović je u napadu lakše povređena i nju je okrznuo metak po grudima. Jedan od njenih rođaka nam je rekao da se ona uspešno oporavlja.

- Marija je upravo otišla kod lekara na kontrolni pregled i, hvala bogu, dobro je. Što se incidenta na Adi Huji tiče, zaista ništa ne znam - rekao je rođak porodice Đurović.

B. K.

Osumnjičeni za pokušaj ubistva danas bi trebalo da bude priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvu u Beogradu, nakon čega će biti poznato više detalja ovog napada. Podsetimo, do incidenta na Adi Huji došlo je nakon svađe dvojice mladića zbog devojke. Relić je tada potegao pištolj i pucao Stojanoviću u glavu, dok je njegovu devojku Mariju Đurović metak lakše povredio. Nakon pucnjave oteo je povređenu devojku, vozio je van grada i po gradu, a potom izbacio iz vozila na Čukaričkoj padini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading