EKSKLUZIVNO: Evo šta je spaslo Zorana Marjanovića u zatvoru!

Autor:

Hronika

30.12.2018

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (40), prvi put od izlaska iz pritvora u kojem je proveo 10 meseci, u emotivnom intervjuu za Srpski telegraf otkriva dosad nepoznate detalje iz privatnog života!

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Zoran Marjanović izlazi iz zatvora

Marjanović, koji se tereti za ubistvo supruge Jelene (33) u Borči 2016, demantuje da ima ikakve veze s ovim zločinom i kaže da mu je, posle svega što je preživeo u protekle dve i po godine, otkad se zločin desio, jedina uteha ćerka Jana (7).

Suprug ubijene pevačice ekskluzivno za naš list priča o porodici, poslu, novogodišnjim planovima, ali otkriva i šta mu je pomoglo da prebrodi najteže dane u životu u u Beogradu i dalo volju da nastavi da se bori. Evo šta kaže šta ga je spaslo tokom boravka u zatvoru:

- Molitve i čitanje psaltira, "Novog zaveta", knjiga oca Pajsija Svetogorca, Justina Popovića, Vladike Nikolaja Velimirovića... To se čitalo i izučavalo kod mene u sobi i to mi je pomoglo da izdržim. U ovim vremenima za nas pravoslavce velika iskušenja predstoje i samo jačanje vere i duhovne ličnosti će nas spasti, a ne izučavanje zapadno satanskih nauka, koje nas udaljavaju od pravoslavlja.

A šta ti je pomoglo da izdržiš sve što ti se dešavalo poslednje dve i po godine?

- Vera u istinu i pravdu. Ko se bori časno za istinu i čistog je srca, bog mu pomaže.

Ostatak Zoranove ispovesti pročitajte u novogodišnjem trobroju Srpskog telegrafa

 

Foto: Srpski telegraf

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading