Sahranjen ubijeni Zafir: Devojka kukala, Kosmajac i bivša žena nisu došli na "poslednji ispaćaj"

Autor: Republika

Hronika

29.12.2018

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe Zafirović zvani Zafir (37) sahranjen je danas na centralnom groblju u Futogu u prisustvu pedesetak najbližih prijatelja i članova porodice.

Foto: Privatna arhiva
Đorđe Zafirović

Njegovi majka i sestra Mirjana i Jelena nisu skrivale suze dok je devojka Jovana Vojinović neprestano kroz plač uzvikivala: ''Đorđe moj zašto mi te ubiše? Šta ću sad bez tebe ljubavi moja?''.

Iako se to očekivalo sudeći po reakcijama nakon Zafirovićevog ubistva, na sahrani se nisu pojavili njegova bliska prijateljica i folk pevačica Katarina Živković, kao ni Dragoslav Kosmajac niti njegova ćerka sa kojom je pokojnik bio u braku do 2014. godine i sa kojom ima jedno dete.

Podsetimo, Zafirović je poreklom iz Niša i živeo je u Beogradu a prema saznanjima ''Blica'' bio je fiktivno prijavljen na adresi u Novom Sadu verovatno kao paravan zbog pretnji koje je primao u poslednje vreme, a koje je on u nekoliko navrata neposredno pred smrt opovrgao.

Likvidiran je u sačekuši 26. decembra oko 17 časova u Futogu u ulici Kneza Lazara ispred broja 7 dok je parkirao automobil ''golf 6'' u vlasništvu njegove prijateljice. Prema prvim operativnim podacima iz istrage, ovaj zločin počinila su dva čoveka sa fantomkama koji su se sa mesta ubistva odvezla automobilom "bmv" koji je kasnije pronađen zapaljen u novosadskom naselju Kamenjar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kiko

29.12.2018 18:51

A lagaste da mu je Katarina devojka.Sramota bre..