Najpoznatija srpska prevarantkinja osuđena na 6 godina robije!

Autor: Tanjug

Hronika

29.12.2018

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na šest godina zatvora Radmilu Ikić, jer je lažno se predstavljajući kao bivša žena tužioca Miljka Radisavljevića i sestra navodnog šefa BIA Aleksandra Tomića, dovela u zabludu jednu Beograđanku da joj isplati 80.000 evra za kupovinu vile na Dedinju.

Ikićevoj, kojoj prema pisanju medija ovo nije prvi put da vara ljude po Srbiji, izrečena je i novčana kazna od 100.000 dinara. 

Takođe je obavezana da oštećenoj ženi N. Z. plati 9.552.000 dinara u roku od godinu dana od pravnosnažnosti presude.

Ovom odlukom odbijene su sve žalbe i potvrđena je presuda Prvog osnovnog suda u Beogradu od 21. septembra ove godine, objavljeno je na sajtu Apelacionog suda. 

Radmila Ikić je osuđena jer je, prema presudi, od februara do kraja avgusta 2016. godine lažima dovela u zabludu N. Z. tako što je krajem februara 2016. godine, nakon smrti oca oštećene, došla u njenu porodičnu kuću u Beogradu, predstavljajući se da je familija - sestra oštećene.

Rekla joj je da radi kao tužilac u Palati pravde, da joj je život ugrožen zbog presude Joci Amsterdamu, zbog čega krije identitet.

Oštećenoj je pričala i kako se razvodi od tužioca Miljka Radisavljevića, da joj muž ne da da uđe u stan, da nema gde, da joj je brat Aleksandar Tomić, direktor BIA, u šta je oštećena poverovala i primila je u kuću, navodi se u presudi. 

Nakon toga je obećala oštećenoj da će joj zaposliti ćerku i njenog dečka u "Air Serbia", kod svog verenika Daneta Kondića.

Pošto je oštećena u maju 2016. godine prodala nasleđenu kuću, Ikićeva joj je rekla da ima nameru da preko kućnog prijatelja, advokata Gorana Petronijevića, i svog brata Aleksandra Tomića kupi kuću na Dedinju po povoljnim uslovima.

Oštećenoj je ponudila da kupe kuću po pola za iznos od 80.000 evra.

Prevarena žena joj je od početka juna do kraja avgusta u prisustvu dva svedoka na ruke predala za kupovinu vile u dva navrata iznos od ukupno 80.000 evra, navodi se u presudi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading