(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) EVO ZAŠTO MORA PROMENA ZAKONA: Sektaši iz Obrenovca se snimali kako kolju psa, Stefanović naredio što hitnije hapšenje!

Autor: Republika

Hronika

29.12.2018

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovatno najbrutalniji snimak zlostavljanja nedužnih životinja osvanuo je na društvenim mrežama, koji nije za osobe sa slabim srcem.

RepublikaFoto: pixabay.com

Taj video pokret Levijatan podelio je na Tviteru i naveo da je u pitanju obred satanističke sekte "Kefo Zote" u Obrenovcu i da učestvuju dve osobe, a u njemu je snimljeno najmonstruoznije klanje psa koji zavija do smrti.

Ministar policije Nebojša Stefanović odmah je reagovao na ovo đavolje delo.

 

- Neverovatna je i užasna ovakva surovost i bezočno nasilje prema životinjama. To zaslužuje najstrožiju kaznu. Očekujem brzu reakciju policije - istakao je ministar na svom Tviteru.

Podsetimo, Srpski telegrafi i portal Republika pokrenuo je inicijativu za izmenu zakona kako bi se zaštitile zlostavljane životnje. Naše zahteve da kazna za zlostavljanje iznosi od tri do pet godina zatvora, kao i da se napuštanje smatra krivičnim delom, a ne samo prekršajem predali smo Ministarstvu pravde.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading