"MOJE OČI IZVAĐENE, KOME BRAĆU TI OSTAVI"... Vođa Kavčana se dirljivom pesmom oprostio od ubijenog Roganovića

Autor: pobjeda.net

Hronika

28.12.2018

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoje Zvicer, za kojim je Crna Gora raspisala poternicu zbog sumnje da je kao jedan od vođa "kavačkog klana" učestvovao u izvršenju krivičnih dela, osim što je dao čitulju ubijenom Vladimiru Roganoviću, objavio je i pesmu za svog "kompanjona" na portalu pobjeda.net.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Dirljive stihove u kojima je više nego očigledno koliko mu je teško pala smrt prijatelja, završio je sa: "Nek je tvojoj majci hvala!"

Zvicer je, podsetimo, u bekstvu, dok je drugi vođa ovog klana Slobodan Kašćelan nedavno uhapšen i čeka se njegovo izručenje Podgorici.

Zvicer je visoko pozicionirani vođa kavčana, koji već neko vreme ne živi u Crnoj Gori, ali, kako istražitelji sumnjaju, rukovodi članovima ove kriminalne organizacije i sumnja se da je umešan u naručivanje ubistava na našim prostorima.

Prilikom hapšenja Maria Miloševića i Strahinje Đakovića u julu ove godine u Prištini, sumnja se da je i Zvicer bio u tom gradu, ali da mu je u poslednjem trenutku dojavljeno hapšenje, te je on utekao u poslednjem trenutku i nestao sa radara policije.

Foto: pobjeda.net

Protekle nedelje u Češkoj uhapšen je njegov blizak saradnik Slobodan Kašćelan, za kojim je u septembru 2016. godine raspisana poternica.

On je potraživan zbog pokušaja ubistva, stvaranja kriminalne organizacije i zelenašenja. Kašćelan je bio pod finansijskom istragom i njemu je blokirano 19 nekretnina. Istražitelji su privremeno zabranili korišćenje tih nepokretnosti.

Foto: Srpski telegraf

Podestimo, Vladimir Roganović (31), visokopozicionirani član kavačkog klana koji je ubijen u petak u Beču, sarađivao je i s Aleksandrom Stankovićem, zvanim Sale Mutavi, kome je radi sigurnosti dao blindirani automobil!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading