NIKO NIJE IMAO NIŠTA DA PRIJAVI, A POLICIJA NAŠLA TAJNI TOVAR: Menadžer rep benda krijumčario skupu garderobu za muzičare

Autor: Tanjug

Hronika

27.12.2018

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Carinici su na ulazu administrativnog punkta Merdare, 26. decembra 2018. godine, bili svedoci nesvakidašnjeg pokušaja jednog menadžera da za rep bend prokrijumčari garderobu za muzičare.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ilustracija

Kada je autobus na liniji Priština - Dortmund stigao na red za kontrolu, svi putnici i vozač su na pitanje carinskih službenika da li imaju nešto da prijave odgovorili odrečno.

Ipak, detaljan pregled vozila pokazao je suprotno, kada je u prostoru za odlaganje prtljaga pronađen tajni tovar, saopštila je Uprava carina. 


Tu su se nalazile tri putne torbe i kartonska kutija do vrha pune krijumčarene autentične garderobe. 

Reč je o 43 dukserice "fendi", "monkler", dikardid" i "balmen", 23 zimske i teksas jakne "balensijaga", "filip plejn", "monkler" i "diskardid", kao i 20 pari farmerki "filip plejn" i "diskardid", sve to u vrednosti gotovo milion dinara. 

Kao vlasnik krijumčarene robe javio se 36-godišnji državljanin Švedske poreklom iz Prizrena, koji živi i radi u Malmeu, a koji je izjavio da je menadžer jednoj rep grupi iz Nemačke za koju je nabavio garderobu.

Zaplenjena odeća je sudskom odlukom trajno oduzeta, a putnik je za prekršaj kažnjen iznosom od 80.000 dinara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading