ŽENSKE BANDE HARAJU BEOGRADOM

Autor:

Hronika

12.08.2017

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija intenzivno traga za dve devojke koje su u sredu obile stan na Novom Beogradu. Pljačka se dogodila u toku dana, a njih su snimile kamere koje se nalaze na zgradi, nakon čega su građani na internetu podelili video-snimak u nadi da će neko prepoznati osumnjičene i prijaviti ih policiji.

Tekst potpisa

Uigran tandem

- Pljačka se odigrala oko 11 sati u blizini Prvog osnovnog suda, a sve su zabeležile bezbednosne kamere! Na video-snimku se vidi kako dve mlađe devojke sa kačketina prilaze ulaznim vratima zgrade. U jednom trenutku jedna od njih vadi neki predmet iz torbe pomoću kojeg otvara ulazna vrata. Dok ona pokušava da ih otključa, druga devojka je telom zagrađuje kako se ne bi videlo šta radi u slučaju da naiđe neki prolaznik. Manje od deset sekundi bilo je potrebno toj devojci da otključa vrata, nakon čega su ušle u zgradu - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Stan koji su opljačkali bio je u tom trenutku prazan, pa se pretpostavlja da je bio tipovan. U pitanju je stan majke jednog biznismena.

- Nakon nekih 20 minuta, dve lopovke su napustile zgradu. Iz stana nisu odnele tehniku, već su im na meti bili samo nakit i novac, koji lako mogu da sakriju kod sebe i neprimetno pobegnu. U pitanju je stan majke vlasnika jedne firme, koja je u trenutku obijanja bila na odmoru. Njegovi zaposleni su na društvenim mrežama podelili ovaj video-snimak kako bi apelovali na građane da se jave ukoliko prepoznaju osumnjičene - kaže naš izvor.

Uzeti otisci

Policija je nakon prijave obavila uviđaj i pokrenula istragu protiv osumnjičenih.

- Uzeti su otisci prstiju pronađeni u stanu i na ulaznim vrata ove zgrade, te se očekuje da će devojke ubrzo biti identifikovane i privedene. Takođe, inspektori sumnjaju da li je osumnjičenima neko javio ili su čule da je vlasnica na odmoru, pa su izabrale taj stan - dodaje naš izvor i objašnjava da je u poslednje vreme zabeležen porast broja pljački u koje su uključene ženske osobe.

- To su mahom devojke i žene neupadljivog izgleda, uglavnom pristojno i lepo obučene, na koje niko ne bi posumnjao i ne izazivaju pažnju prolaznika. Takođe, prepoznatljive su po tome da uvek sa sobom nose veće torbe u koje mogu da sakriju ukradeni plen. Zanimljivo je i da se neretko dešava da su u pitanju majke i ćerke u tandemu - objašnjava on.

 

 

10 sekundi bilo im je potrebno da otključaju ulazna vrata

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading