Podneta krivična prijava protiv vozača koji je odveo u smrt 5 ljudi!

Autor: niske.rs

Hronika

24.12.2018

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv vozača autobusa (31) koji se u petak sudario na pružnom prelazu u Donjem Međurovu sa vozom, podneta je krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, prenose lokalni mediji.

RepublikaFoto: ST/D.I.

Kako nezvanično saznaju Niške.rs, vozač je trenutno hospitalizovan u Kliničkom centru i da ga obezbeđuje policija, te da će nakon oporavka biti saslušan.

Prema rečima lekara, vozač autobusa nalazi se i dalje u veštački izazvanoj komi zbog teške povrede glave. Osim toga on ima i povrede trbuha.

Podsetimo, u petak oko 7.30 sati na pružnom prelazu kod Niša došlo je do nezapamćene tragedije kada su se sudarili voz i autobus "Niš ekspresa".

U stravičnom udarcu lokomotive, autobus "Niš ekspresa" je bukvalno prepolovljen i poginulo je petoro osoba, među kojima i dvoje tinejdžera, a povređeno je 27 osoba, od čega je dvoje šesnaestogodišnjaka u kritičnom stanju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading