Policija uhapsila dvojicu dilera i zaplenila heroin, kokain...

Autor: Tanjug

Hronika

24.12.2018

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija zaplenila je danas u dve odvojene akcije osam kilograma marihuane, 130 grama heroina, 20 grama kokaina, dva pištolja i jednu improvizovanu eksplozivnu napravu i tim povodom uhapsila G.P. (25) i D. M. (30), saopšteno je iz MUP-a.

RepublikaFoto: Promo foto

Policija je u trenutku hapšenja G. P. u koferu koji je nosio, pronašla oko tri kilograma marihuane, a prilikom pretresa stana, koji koristi, pronađeno je još oko pet kilograma marihuane i 20 grama kokaina.

Takođe, prilikom pretresa vozila, marke "ford fokus", koje je koristio uhapšeni D. M., policija je pronašla više od 130 grama heroina, dva pištolja, više komada municije različitog kalibra, jednu improvizovanu eksplozivnu napravu i jedan trotilski metak.

G.P. se tereti da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

D. M. (30) se tereti za isto pomenuto delo, kao i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading