UBICI I SILOVATELJU MALENE ANĐE (3) ROBIJAŠI U ZABELI SPREMILI PAKAO

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

11.08.2017

10:05 >> 10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladica Rajković, jedan od najvećih monstruma u Srbiji, prebačen je iz zatvora u Zaječaru u Zabelu, a tamo je dočekan "na noževe". Drugi zatvorenici su "rešili da uzmu pravdu u svoje ruke" i krvniku su obećali pakao!

RepublikaFoto: youtube.com/B92
Dočekaće te naš pakao: Robijaši prete Rajkoviću

Vladica je prošle godine zverski silovao, a potom kamenom smrskao glavu malenoj Anđelini Stefanović (3), dok nije umrla u najgorim mukama. Osim Anđe, Vladica je ubio i svoju komšinicu Draganu Stanković (47).

- Verovatno će i kasnije deliti ćeliju sa jednim zatvorenikom i neće ga smeštati u grupnu sobu, jer bi zbog zločina koji je počinio bio na meti drugih zatvorenika. U zatvoru se odmah pročulo da je stigao i to je kod mnogih izazvalo gnev zbog monstruoznog silovanja. Pojedinci su ga psovali i poručili mu da ga čeka pakao i "da mu se ne piše dobro" - navodi sagovornik iz ovog zatvora.Trenutno je u sobi sa jednim cimerom.

OTAC PLANIRA DA MU IDE U POSETU 

- Tražio je da dođem kod njega da se vidimo, ali još nisam isplanirao kada ću da idem. Bio sam i ranije da ga obiđem. Drago mu je kad se vidimo. Ne znam kako mu je tamo dok ne odem, niti da li mu drugi robijaši prete. Nije mu sigurno svejedno što je prebačen u "Zabelu", al’ šta je - tu je. To ga je snašlo i nema kud - rekao je otac Nebojša Rajković.Foto:  7

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading