Teška tuga: Umrla još jedna žrtva iz autobusa smrti kod Leskovca!

Autor: Republika

Hronika

23.12.2018

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makedonska državljanka S. T. koja je teško povređena 16. decembra oko 1.45 časova kada je kod Leskovca sa kolovoza sleteo autobus sa putnicima iz Makedonije i prevrnuo se, preminula je noćas u kliničkom centru u Nišu. Ona je četvrta žrtva udesa u kojem je šest osoba povređeno teško, a još 32 lako.

RepublikaFoto: twitter.com/@RepublikaEng
Autobus smrti

Putnica S. T. je imala prelom karličnih kostiju koje su dovele do rutpture mokraćne beške zbog čega je operisana u Kliničkom centru u Nišu. Sa još jednom povređenom putnicom bila je priključena na aparate za disanje. U KC Niš je bilo dovezeno još četvoro teško povređenih putnika čije je stanje stabilizovano.

Šestoro najteže povređenih makedonskih državljana u Klinićkom centru u Nišu posetio je I makedonski ministar zdravlja Venko Filipčev. Autobus koji je prevozio radnike iz Makedonije koji rade u Beču, sleteo je sa kolovoza u toku snežne mećave i prevrnuo se nab bok. Troje putnika je preminulo na licu mesta a u KC u Nišu odmah je prebačeno četvoro najteže povređenik dok su kasnije dovezene još dve teško povređene osobe, piše blic.rs. U zbrinjavanju povređenih putnika osim lekovačkih učestvovale su i medicisnke ekipe Hitne pomoći iz Niša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading