Jeziva scena u Bloku 23: Razbojnici brutalno pretukli ženu i oteli joj 15.000 dinara

Autor: Tanjug

Hronika

22.12.2018

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica mlađih pljačkaša presrela su ženu (46) u petak oko 19 sati u Bloku 23 na Novom Beogradu, brutalno su je pretukli, otrgli joj tašnu i iz nje uzeli 15.000 dinara. Nasilne pljačkaše su pred zgradom spazili stanari i pokušali su da ih uhvate, a povređena žena prevezena je u Urgentni centar.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

- Žena je brutalno izudarana pesnicama, išutirana i oborena na leđa na stepenicama između solitera. Oteli su joj torbu i pobegli ka Bloku 19a - navodi njena rođaka Sanja B. kod koje je napadnuta žena, inače njena tetka iz Šapca, krenula na slavu.

Sanja B. je na društvenim mrežama objavila upozorenje, jer su svedoci, kako kaže, opisali jednod od muškaraca koji je "poznat policiji" i često "ordinira" između blokova 19a i 23, istovremeno se zahvaljujući komšijama što su reagovali.

- Završila je u Urgentnom centru sa povredom kuka i modricama, a doživela je i ogroman šok. Sve se dešava u delu dana kada je blok prometan, kada ljudi idu u prodavnicu ili šetaju kućne ljubimce, ali napadači "vrebaju" momenat u kojem je nemoguće brzo reagovati, dotrčati u pomoć - piše ona u svojoj objavi.

Komšije iz bloka su, dodaje ona, njenoj tetki pritrčale u pomoć, a nju obavestili o napadu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading