Pevao ozloglašenom kralju kokaina na uvce: Ekskluzivna fotografija Darka Šarića i Džeja!

Autor: Republika

Hronika

22.12.2018

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na profilu Legende devedesetih osvanula je ekskluzivna fotografija na kojoj su Darko Šarić i Džej.

 

 

Fotografija datira upravo iz devedesetih godina, što se i vidi na slici, obzirom da su i naš kralj kokaina i pevač vidno mlađi.

Nije tajna da je Džej pevao i zabavljao mnoge mafijaše, a između ostalog je pevao i na sahrani Nikole Bojovića.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

ŠARIĆ IZA REŠETAKA

Darko Šarić je osuđen kao organizator grupe koja je prokrijumčarila 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike u Zapadnu Evropu tokom 2008. i 2009. Njegovi saradnici i pripadnici grupe osuđeni su na kazne od godinu do 15 godina zatvora, dok su dvojica okrivljenih oslobođeni optužbi za pomaganje izvršiocima posle izvršnog krivičnog dela. Ova presuda je izrečena u ponovljenom postupku, nakon što je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu iz jula 2015., kojom je Šarić bio osuđen na 20 godina zatvora, a ostali na višegodišnje zatvorske kazne.

Apelacioni sud je tada ocenio da je prvostepeni sud prekršio zakon kada nije primenio blaži zakon koji je donet 2005. Prema Krivičnom zakoniku iz 2005. godine za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga zaprećena je kazna od 5 do 15 godina zatvora, pa je Šarić ovoga puta osuđen na maksimalnu zakonsku kaznu. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading