Uhapšen Srbin na granici: Carinici nisu verovali kada su videli pasoše!

Autor: Republika

Hronika

22.12.2018

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na graničnom prelazu Reske mađarski policajci su uhapsili srpskog državljanina koji je pokušao da prokrijumčari dva turska državljanina u susednu zemlju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Srpski državljanin je prilikom granične kontrole na ulazu u Mađarsku predao tri pasoša za osobe koje su se nalazile u automobilu.

Policijskim službenicima bila su sumnjiva dva putna dokumenta, vozačevih saputnika, jer se fotografije nisu slagale sa izgledom prisutnih osoba. Nakon razgovora s putnicima, utvrđeno je da su dvojica saputnika zapravo turski državljani bez validnih dokumenata za boravak u Mađarskoj, prenosi RTS. 

Vozač, srpski državljanin, uhapšen je i protiv njega je podneta krivična prijava zbog krijumčarenja migranata, dok je protiv turskih državljana pokrenut postupak zbog falsifikovanja dokumenata. Migranti su sprovedeni do azilantskog centra na mađarsko-srpskoj granici. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading