Da ti srce pukne: Otac Alekse koji je poginuo u teškoj saobraćajki kod Niša, 3 sata jaukao i tražio sina u Kliničkom centru!

Autor: Republika

Hronika

22.12.2018

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac Alekse Dimitrijevića satima je u petak trčao hodnicima niškog Kliničkog centra pokušavajući da dozna kako mu je dete, koje je u petak ujutro autobusom, u koji je udario voz, krenuo u školu.

RepublikaFoto: Tanjug/D. NIKOLIĆ
Klinički centar u Nišu posle saobraćajne nesreće

Ime deteta nije bilo ni na spisku nastradalih, niti povređenih, pa je nesrećni čovek više od tri sata očajnički pokušavao da dozna šta je sa njegovim sinom.

- Na kraju sam saznao da mi je dete poginulo - jedva čujno izustio je nesrećni čovek kroz suze. U neverici su i Aleksini drugari, koji kažu da će ga pamtiti kao izuzetnog druga.

- Aleksa je bio drug za primer. Zajedno smo išli u Građevinsku školu. Ima starijeg brata. Na portalima smo videli šta se desilo i odmah smo došli u bolnicu. Nažalost, naš drug je jedan od nastradalih - rekli su drugari nastradalog dečaka, koji su u šoku i neverici ostali da sačekaju vesti od lekara o ostalim povređenima iz njihovog sela Čokota i susednog Donjeg Međurova, kojih, kako kažu, ima sedmoro.

I Biljana Milićević, profesor i razredni starešina u Građevinskoj školi u Nišu, odmah je posle nesreće došla u Klinički centar. Jer, njeni učenici bili su u autobusu "Niš ekspresa", koji se sudario sa putničkim vozom. Sa koleginicom i direktorom došla je da bi se raspitala o stanju svojih đaka. I doživela šok.

Na spiskovima povređenih razredna je našla imena njena četiri učenika. Ali Aleksi dugo nisu uspeli da uđu u trag. Svi su ih uveravali: nije na spisku, ma dobro je, tu je negde...

- Niko ne zna šta se desilo sa Aleksom, evo već satima ga tražimo. Možda je rešio da danas ne pobegne sa časova - propitivala se sama sa sobom zabrinuta razredna, pišu novosti.rs.

Nažalost, posle nekoliko sati i Biljana je saznala najgore: Aleksa je nastradao na mestu nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading