Očevici likvidacije Roganovića: Čuli smo da žrtve govore neki slovenski jezik, a onda je usledio pakao

Autor:

Hronika

21.12.2018

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Roganović, koji je navodno ubijen danas u centru Beča oko 13.30 časova, izlazio je iz poznatog bečkog paba "Figlmuler", kada su u njega i Stefana Vilotijevića ispaljeni hici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Austrijska policija na licu mesta

Kako kaže jedan od zaposlenih u ovom baru, napadač je verovatno čekao svoje žrtve, koje su, kako je posvedočio, govorili neki slovenski jezik.

Nakon pucnjeve, oni su ostali da leže na zemlji, a napadač se ubrzo odvezao kolima. Srpski mediji tvrde da su obojica mrtvi, a bečki da se jednom i dalje lekari bore za život.

Veliki broj naoružanih policajaca i helikopter uključeni su u potragu za osumnjičenim širom Beča. Vrlo brzo je policija demantovala da je reč o terorističkom napadu, navodeći da je najverovatnije u pitanju kriminalni obračun, a OVDE pogledajte jeziv snimak na kome se vide žrtve na zemlji.

 

 

- Čuli smo pet do sedam pucnjeva i odmah smo se sakrili ispod tezge. Odzvanjali su pucnjevi i krici. Videla sam žrtve, bilo je mnogo krvi. I dalje sam uplašena - rekla je za Kurier Monika Dulak, koja radi u obližnjoj prodavnici cigareta.

 

 

Ovaj portal prenosi da je jedna osoba uhapšena, ali još uvek nema zvanične izjave u kakvoj je vezi to hapšenje sa ovim ubistvima.

Bečka policija je u 16.41 časova objavila izveštaj u kome je navela da još nema potvrde o haopšenju. Oni su naveli da je jedna osoba preminula na licu mesta, dok je druga prevezena u bolnicu. Deo grada oko Beča je zatvoren, a veliki broj policajaca je na licu mesta, dok helikopter kruži gradom.

Vladimir je, inače, poznat kao jedan od glavnih članova Kavačkog klana. Zbog čega su on i njegov brat od strica Duško od ranije poznati policiji, pročitajte OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading