Uhapšeni manijak iz Mladenovca krio nelegalno oružje

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

20.12.2018

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko T. (45) iz Gibovca, koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno uznemiravao J. K. (22) iz Mladenovca u gradskom prevozu, u kući je krio i ilegalno oružje. Iz njegovog doma policija je zaplenila jednu lovačku pušku i pištolj bez dozvole.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Foto: Ilustracija

Željko T. uhapšen je nakon indcidenta koji se dogodio 13. decembra oko pet sati ujutru u autobusu na liniji 499, koji putuje na relaciji Mladenovac-Beograd. Devojka J. K. je odmah sve prijavila policiji, ali i na društvenim mrežama apelovala na devojke da se "paze ovog manijaka."

Ona je na Fejsbuk stranici "Uživo iz gradskih travaja i buseva" podelila svoje iskustvo iz autobusa kako bi upozorila sve koji se voze ovom linijom da se čuvaju osumnjičenog.

"Oko pet sati, sa glavne stanice u Mladenovcu, ulazim u autobus i uzimam knjige u ruke kako bih učila do Beograda. Inače skroz prikladno obučena, zimska jakna do kolena, pantalone, čizme. Prilazi "gospodin" i seda pored mene, poznat mi je pošto živimo u istom mestu", započela je svoju priču J. K.

Kako je navela, Željko T. je tada započeo razgovor sa njom:

- Pitao me da li studiram nešto, a ja mu kažem: "Da, ekonomiju" i okrenem glavu. Tog trenutka on stavlja svoju ruku na moju nogu. Ja uporno pomeram nogu, međutim, on sve više i više stavlja svoju ruku. Kada sam videla da to ne radi slučajno i da je krenuo rukom sve više ka gore, rekla sam mu: "Pomerite se, idem pozadi da sednem", na šta mi je on odgovorio: "Sedi, gde si pošla" - prepričava uplašena devojka.

 

 

Kako kaže, tada je naglo ustala i rekla Željku T. da će pozvati policiju ukoliko se ne opmeri da proneđ. Međutim, njega ni to nije zaustavilo.

- Kada sam izlazila iz autobusa, rekao mi je: "Znam kada se vraćaš kući, mrak je tada" - napisala je šokirana devojka.

Ona je dodala da osumnjičenog za seksualno uznemiravanje poznaje od ranije, kao i da ima ćerku koja je nekoliko godina mlađa od nje.

J. K. je ubrzo posle incidenta u autobusu Željka T. prijavila u policijskoj stanici, nakon čega je on priveden na razgovor.

- Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i protiv njega je podneta krivična prijava za polno uznemiravanje. Nakon toga priveden je kod tužioca na saslušanje i pušten da se brani sa slobode - saopštio je MUP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading