U utorak uhapšeni investitori nelegalne gradnje i već osuđeni!

Autor: Tanjug

Hronika

19.12.2018

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica suinvestitora objekta na Zvezdari uhapšena su u utorak zbog gradnje bez građevinske dozvole, a danas su priznali krivicu i zaključili sporazum sa Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu na osonvu kojeg su osuđeni na uslovnu kaznu zatvora i novčanu kaznu.

P. M. i J. R. su danas na saslušanju priznali krivično delo građenje bez građevinske dozvole u saizvršilaštvu i zaključili sporazum sa tužilaštvom, precizira se u saopštenju tužilaštva.

Na osnovu sporazuma, sud im je danas izrekao uslovu osudu od po godinu dana zatvora sa rokom provere od tri godine i novčanu kaznu od po 200.000 dinara.

Zahvaljujući dobroj saradnji gradske građevinske inspekcije, policije sa Zvezdare i Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, na ovaj način je zaustavljena bespravna izgradnja još jednog objekta na teritoriji GO Zvezdara, napominje tužilaštvo.

U pitanju je objekat u Ulici Jovana Ćirilova 23.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading