Ovako se Šotra branio u tužilaštvu, nakon divljanja "hamerom"!

Autor: Tanjug

Hronika

19.12.2018

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksander Šotra danas se na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem povodom sumnji da je vozio džip "hamer" i njime u subotu napravio niz incidenata u centru Beograda, a sud mu je na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana.

RepublikaFoto: twitter.com/kicosh
"Hamer" u kojem je divljao Šotra

U tužilaštvu je Tanjugu u rečeno da je tokom saslušanja Šotra iskoristo svoje pravo da ne iznosi odbranu, odnosno da se brani ćutanjem.

Tereti se da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nasilničko ponašanje. 

Njemu je sudija za prethodni postupak na predlog tužilaštva odredio pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi mogao da ometa istragu uticanjem na oštećene i svedoke, koji treba da budu ispitani.

MUP je u ponedeljak saopštio da je vozač "hammera" u subotu vozilom izazvao nekoliko incidenata, najpre tako što je u Terazijskom tunelu zakačio i oštetio nekoliko automobila, a potom je, kako se sumnja, prošao Svetogorskom ulicom, gde je na raskrsnici sa Palmotićevom ulicom srušio semafor i stubiće. 

Nakon toga on je, kako se sumnja, udario vozilom u kiosk u kojem je bila radnica, koja je lakše povređena, a potom i u zid, navodi se u saopštenju MUP-a.

Mediji su preneli da Aleksander Šotra, rođeni brat poznatog stend ap komičara Olivera Šotre i sin biznismena Rajka Šotre.

Navode i da se u ponedeljak u pratnji advokata pijavio policiji u policijskoj stanici "Stari grad".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading