Šok! Nišlijke odlaze na jednu noć na Kosovo da bi imale se*s sa Albancima i vojnicima KFOR-a!

Autor: toplickevesti.com

Hronika

19.12.2018

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojke iz centralne Srbije odlaze na jednu noć na Kosovo gde se bave prostitucijom, a najveći broj devojaka koje se odlučuju za ovaj posao dolazi iz Niša, ali ih ima i iz Kuršumlije.

Foto: Ilustracija

Naime, određene osobe sa Kosova angažuju vozača iz Srbije koji devojke odvozi do administrativnog prelaza Merdare, gde devojke pešice prelaze na Kosovo, a tamo ih po dogovoru čeka vozilo koje ih dalje odvozi na određena mesta.

Ujutro je procedura prevoza obrnuta. Devojke iz Srbije se vraćaju kući navodno iz provoda i niko iz njihove okoline ne sumnja da se one zapravo bave prostitucijom na Kosovu. Klijenti ovih devojaka najčešće su Albanci i vojnici KFOR-a.

Česti su slučajevi da Albanci imaju svoje stalne "devojke" u centralnoj Srbiji, gde im plaćaju stanove, i povremeno dolaze kod njih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mara

19.12.2018 13:31

I? Ništa novo taj biznis cveta od 1999. i dolaska Kfora, Lokalne Albanke sad samo dobile konkurenciju ili ne postizavaju sve same. Veća ponuda obara cenu. Samo da Srbima, uskoro majke Albanke ne počnu da pripisuju i svoju novorođenčad, slatke male, kovrdžave afroamerikančiće. To bi tek bio hit.

Nislujka

19.12.2018 15:46

Ovo je istina ! Ostadoh bez reci kad mi ovo isto isprica taksista....strasno !

Miki

19.12.2018 15:47

Normalno je da idu,kada vise zaradjuju tamo ali dosta ih ima i iz BG.Da li i one ulaze u stastistiku o novo zaposlenima sa uvecanim stalnim primanjem, kako nam saopstavaju iz BG i centralne statistike ,da je uposljavanje na visokom nivou u nasoj zemlji.