Danas se odlučuje o sudbini ubice iz "Nane": Evo koliko godina robije mu preti!

Autor: Republika

Hronika

18.12.2018

23:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Višem sudu u Beogradu za danas je zakazan početak suđenja nekadašnjem šefu obezbeđenja noćnog kluba "Nana" na Senjaku, Nedeljku Grboviću, optuženom da je u decembru 2017. godine ubio Aleksandra Savkovića (27) ispred tog kluba, ranio Adiju Iseinovića (29) i ugrozio više osoba.

RepublikaFoto: e-stock/J. JOVANOVIĆ
Mesto zločina

Grbović se optužnicom tereti za krivično delo teško ubistvo, a još trojica okrivljenih - za učestvovanje u tuči.

Za učestvovanje u tuči optužena su dvojica poznata iz slučaja "bentli", Miloš Tančev i Stevan Dukić, kao i Stefan Šapurić. U sukobu ispred kluba "Nana" na Senjaku u ranim jutarnjim časovima, u decembru prošle godine ubijen je Savković, dok je Adija Iseinović (29) ranjen. Kasno uveče istog dana nepoznate osobe bacile su molotovljev koktel na ovaj klub i tom prilikom niko nije povređen.

Za ubistvo mu preti od 15 do 40 godina zatvora

Dukić i Tančev su bili u "bentliju" koji je udario u automobil predsednika Aleksandra Vučića, 1. septembra 2017. godine na Topčiderskoj zvezdi, dok je vozilom upravljao Luka Radulović. Radulović je u martu sklopio sporazumsa Tužilaštvom za organizovani kriminal o priznanju krivice za dilovanje droge, a 18. aprila je ubijen u centru Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading