Dolijao još jedan manijak iz prevoza: Devojku u autobusu pipkao po butinama

Autor: T. M. - N. R. - B. K.

Hronika

19.12.2018

04:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Željka T. (45) iz Glibovca zbog sumnje da je u gradskom prevozu seksualno uznemiravao 22-godišnju J. K. Kada se devojka pobunila, manijak joj je navodno zapretio da zna gde živi i da će je sačekati u mraku!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Iz komšiluka

Incident se dogodio 13. decembra oko pet sati ujutru u autobusu na liniji 499, koji putuje na relaciji Mladenovac-Beograd. J. K. je odmah ceo slučaj prijavila policiji, ali i na društvenim mrežama apelovala na devojke da se paze ovog manijaka. Ona je na Fejsbuk stranici "Uživo iz gradskih tramvaja i buseva" podelila svoje iskustvo iz autobusa kako bi upozorila sve koji se voze ovom linijom da se čuvaju osumnjičenog.

Žrtva: Mislila sam da me slučajno dodiruje, a onda je rukom krenuo sve više ka gore

- Jutros oko pet sati, sa glavne stanice u Mladenovcu, ulazim u autobus i uzimam knjige u ruke kako bih učila do Beograda. Inače skroz prikladno obučena, zimska jakna do kolena, pantalone, čizme. Prilazi "gospodin" i seda pored mene, poznat mi je pošto živimo u istom mestu - napisala ja napastvovana devojka.

Kako je navela, manijak je tada otpočeo razgovor s njom.

- Govori mi: "Studiraš nešto?", ja kažem: "Da, ekonomiju" i okrenem glavu. Tog trenutka on stavlja svoju ruku na moju nogu. Ja uporno pomeram nogu, međutim, on sve više i više stavlja ruku. Kada sam videla da se to ne dešava slučajno i da je on krenuo rukom sve više ka gore, rekla sam mu: "Pomerite se, idem pozadi da sednem", na šta on odgovora: "Sedi, gde si pošla" - navela je J. K.

 

 

Kako je objasnila, tada je naglo ustala i rekla Željku T. da će, ukoliko se ne pomeri da prođe, pozvati policiju. Međutim, njega to nije sprečilo da nastavi sa svojim provokacijama.

- Kada sam izlazila iz autobusa, rekao mi je: "Znam kada se vraćaš kući, mrak je tada" - napisala je devojka i dodala da osumnjičenog poznaje odranije i da ima ćerku, koja je nekoliko godina mlađa od nje.

Na slobodi

J. K. je ubrzo posle incidenta u autobusu prijavila Željka T. u policijskoj stanici, nakon čega je on priveden na razgovor.

 

 

- Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i protiv njega je podneta krivična prijava za polno uznemiravanje. Nakon toga priveden je kod tužioca na saslušanje i pušten da se brani sa slobode - kaže izvor Srpskog telegrafa.

SLIČNI SLUČAJEVI:

JUL 2018. - Radosav Stević uhapšen jer je seksualno nasrnuo na maloletnicu i uznemiravao je u autobusu u Zemunu. Osuđen na dve i po godine zatvora

OKTOBAR 2018. - Uhapšen Mihailo Isailović jer je u gradskom tramvaju seksualno napastvovao 15-godišnjakinju naočigled brojnih putnika

NOVEMBAR 2018. - Policija je uhapsila D. L. (72) jer je u gradskom prevozu seo pored devojčice (10), dodirivao je po kolenima i pitao da li joj se sviđaju muškarci

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading