Horor hara tržnim centrima: Huligani oteli pare Marku (18) nasred TC Ušće i pretili da će da ga iskasape!

Autor: Natalija Remenjak

Hronika

18.12.2018

04:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim trgovaca koji lažnim rasprodajama potkradaju građane i džeparoša na koje smo se gotovo i navikli, lopovi su se toliko odomaćili u tržnim centrima da su počeli da pljačkaju kupce i u holovima! Upravo to se desilo tinejdžeru iz Kruševca kome su dvojica razbojnika ispraznila džepove usred TC "Ušće" u Beogradu, a da mu niko nije pritekao u pomoć, pa ni obezbeđenje!

Foto: ST/N. MANDIĆ
TC Ušće

Opkolili ga

Marko M. (18) odlučio je da se 5. decembra u večernjim časovima opusti u šopingu. Odlučio se za tržni centar "Ušće" i ne sluteći šta ga tamo čeka. Čim se popeo na prvi sprat presrela su ga dvojica mladih razbojnika i otela mu sav novac koji je kod sebe imao.

- Ovaj tinejdžer uputio se ka jednoj sportskoj radnji kada su ga dva momka opkolila, tako da nije imao kud. Jedan je počeo da mu govori kako se oni zapravo znaju i da su zajedno izašli sa nekom devojkom i kako mu je on tada pozajmio 2.000 dinara, koje mu Marko nije vratio. Počeo ja da viče na njega da ga juri već dve godine?! Uzalud je nesrećni momak objašnjavao da su ga pomešali sa nekim i da je došlo do zabune s obzirom na to da je iz Kruševca - priča izvor iz policije.

Drugi huligan je tada krenuo otvoreno da preti Marku M. da će ga baciti sa sprata i iskasapiti!

Marku. M. (18) huligani prišli s pričom da im duguje 2.000 dinara iako on i nije iz Beograda

- Zavukao je ruku u jaknu i i rekao mu: "Nemoj sada da te iskasapim, daj pare! Ne pravi se lud! Nemoj da te sada bacimo sa sprata!" Iako je tržni centar bio pun ljudi, niko se nije obazirao na njih i Marko je iz džepa izvadio 2.000 dinara i predao im u nadi da su kvit. Međutim, to njima nije bilo dovoljno. Uzeli su mu i novčanik, u kojem je imao još oko 4.000 dinara, a potom mu zapretili da nikom ništa ne govori - kaže naš izvor.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Podzemni prolaz leglo džeparoša!

Podzemni prolaz kod TC "Ušće" spada u jednu od najopasnijih tačaka u Beogradu u kojoj neprekidno i nemilosrdno haraju džeparoši.

- Lopovi koji ovde ordiniraju ne prezaju ni od čega i ni pred čim. Ima ih raznih, od muškaraca i žena raznih dobi do dece, ali najopasnije su "majke" sa malom decom koja im služe kao paravan da zavaraju da su bezazlene i sakriju svoj plen - kaže izvor iz policije.

Bez komentara

Iz tržnog centra "Ušće" saopštili su nam da svaki incident koji se desi i nastane u njihovom objektu "koji je bezbednosno na visokom nivou", blagovremeno se "dijagnostikuje" i, ukoliko je potrebno, obaveste se nadležni organi. Oni su, međutim, odbili da komentarišu ovaj konkretan slučaj, ali i koliko takvih pljački je zabeleženo u njihovom objektu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading