Jeziva scena u beogradskoj pekari: Samozadovoljavao se pred radnicima i kupcima!

Autor:

Hronika

18.12.2018

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila Nikolu M. (48) iz Prijepolja zbog sumnje da se prošle nedelje samozadovoljavao ispred brojnih kupaca i radnika "Skroz dobre pekare" u Beogradu.

RepublikaFoto: www.instantstreetview.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Incident se dogodio u lokalu u Ulici Salvadora Aljendea, a kako saznajemo, protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava za polno uznemiravanje.

- Nikola M. je kobne večeri nešto posle ponoći u vidno alkoholisanom stanju došao u pekaru. Seo je za sto i naručio hranu. Nakon nekog vremena, negde oko četiri sata ujutru, jedna od radnica primetila je da je osumnjičeni još tu. Prestravljena radnica se šokirala kad je ugledala da je osumnjičeni otkopčao šlic na pantalonama, izvadio polni organ i samozadovoljavao se naočigled brojnih ljudi u pekari - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Radnica je odmah pozvala policiju, koja je ubrzo stigla na lice mesta i uhapsila Nikolu M.

- Osumnjičeni je priveden u stanicu na trežnjenje, a alko-testiranjem je utvrđeno da je imao čak 1,54 promila alkohola u krvi - priča naš sagovornik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading