Optuženi za ubistvo Bojovića opet u pritvoru: Evo gde i kako je "pao" Delibašić!

Autor:

Hronika

17.12.2018

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Delibašić, koji je nedavno bio oslobođen optužbi da je učestvovao u organizaciji ubistva Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, ponovo je završio iza rešetaka. On je uhapšen u subotu nakon što je Apelacioni sud ukinuo presudu i naložio da se suđenje ponovi, a Viši sud doneo novo rešenje o pritvoru.

Foto: Srpski telegraf
Miloš Delibašić

- Delibašić je priveden u tramvaju koji je saobraćao na liniji 10. U trenutku kada su policajci pod punim naoružanjem uleteli u prevoz, osumnjičeni je pokušao da pobegne na zadnja vrata. Ipak, njemu su ubrzo stavljene lisice na ruke i on je sproveden u pritvor - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Podsetimo, Apelacioni sud je prošle nedelje ukinuo prvostepenu presudu kojom je Delibašić zbog nedostatka dokaza oslobođen za organizovanje kriminalne grupe zajedno sa ubijenim Slobodanom Šaranovićem, kao i podstrekivanje na ubistvo, i naložio da se suđenje ponovi.

Pored Delibašića, za ubistvo Nikole Bojovića i Miloša Vidakovića, sudilo se Ratku Koljenšiću, Saši Cvetanoviću, Milošu Vojnoviću i Slaviši Novakoviću, dok se Goran Bojanić teretio da je pripadnik grupe.

Na slobodi od novembra

Miloš Delibašić je u pritvoru bio od marta 2014, kada je izručen Srbiji iz Crne Gore, pa sve do izricanja prvostepene presude u aprilu 2018. Ipak, on tad nije pušten na slobodu, već je poslat u zatvor zbog izdržavanja kazne od 15 meseci za falsifikovanje isprave. Iz zatvora je išao početkom novembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading