Detalji horora u S. Mitrovici: Prodavao svoju ženu, terao na JEZIVE stvari, policija se zgranula kada je ovo pronašla!

Autor: Republika

Hronika

15.12.2018

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Sremskoj Mitrovici uhapsila je Jovana S. (43) zbog sumnje da je pet godina podvodio svoju nevenčanu suprugu drugim muškarcima, kao i da ju je tokom seksa sa njima snimao.

Ilustracija

Uhapšenom se na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima, a jeziva sudbina njegove supruge i zversko maltretiranje kome je bila izložena otkriveni su slučajno.

- Dosadašnja istraga je pokazala da je Jovan S. od 2013. godine svoju nevenčanu suprugu primoravao na prostituciju. On je nesrećnu ženu podvodio brojnim muškarcima. U većini slučajeva to nije bio običan seks, već su se nad nesrećnom ženom iživljavali na najrazličitije načine - priča izvor upućen u istragu.

On kaže da je žrtva nakon svih ovih godina ćutanja smogla snage i supruga nasilnika prijavila policiji.

- U prvi mah je samo prijavila nasilje, pa je izmeštena iz kuće na bezbednu lokaciju. Međutim, kasnije je uspela da ispriča da ju je suprug zapravo godinama seksualno eksploatisao i uzimao joj sav novac koji su joj mušterije ostavljale. Osim što ju je gotovo svakodnevno tukao, nasilnik je nesrećnoj ženi i konstantno pretio. Koristio je njeno poverenje, ali i to što je u teškoj materijalnoj situaciji - rekao je sagovornik.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kada su policajci upali u stan koji je Jovan S. koristio, šokiralo ih je ono što su pronašli.

- Kod njega je nađeno 16 diskova, USB priključaka sa obimnim pornografskim sadržajem. Pregledom je utvrđeno da postoji i veliki broj snimaka na kojima je i njegova žena, koju je očigledno redovno snimao svaki put kada bi imala seks sa klijentima. Inače, on je ženu primoravao da pruža najrazličitije usluge, a za svaku je imao i posebnu tarifu - kazao je sagovornik, napominjući da su u njegovom posedu pronađene i palica, lisice i fantomka.

Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden Višem tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, koje je, kako nezvanično saznajemo, tražilo od suda da mu se odredi pritvor do 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading