Evo ko je vozač hamera koji je udarao vozila u centru Beograda, otkinuo semafor i zabio se u trafiku

Autor: mediji, Republika

Hronika

15.12.2018

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija intenzivno traga za Aleksanderom Šotrom (39), britansko-srpskim državljaninom, za koga se sumnja dajuče napravio haos u samom centru Beograda dok je divljao svojim "hamerom".

Tokom bahate vožnje, lakše je povređena žena zaposlena u trafici "Moj kiosk", koja se nalazi na uglu Palmotićeve i Svetogorske ulice, kada se muškarac crnim "hamerom" sa stranim tablicama zakucao u taj prodajni objekat, a potom pobegao.

Drama je počela oko 14 časova, kada je muškarac prvo pokosio semafor na uglu pomenutih ulica, a onda nastavio da divlja vozilom kroz Palmotićevu tokom koje je oštetio više parkiranih vozila.

 

- Velikom brzinom je proleteo kroz ulicu i, oborivši prvo semafor, udario u trafiku na uglu dok je radnica bila unutra. Kiosk je poptuno uništen, staklo je popucalo, proizvodi su popadali, a radnica je srećom prošla samo s povredom ruke - navodi izvor.

Prema njegovim rečima, muškarac je potom nastavio da vozi kroz Palmotićevu, da bi se na kraju zakucao u betonsku kapiju ispred jedne kuće.

- Ne obazirući se na štetu koju je napravio udaravši u automobile i zdravstveno stanje radnice, manijak je nastavio da se velikom brzinom kreće uskim ulicma u centru grada. Na stotinak metara od kioska, on je udario u kapiju, a potom izašao iz automobila i pobegao. Treba ispitati da li je bio pijan ili je, možda, bežao - dodaje sagovornik.

 

Povređena radnica ispričala je novinarima Kurira kako se incident dogodio.

- Sve se desilo u deliću sekunde. Sedela sam na stolici ne sluteći šta će uslediti. U jednom trenutku videla sam ogroman džip kako obara prvo semafor, a onda udara u trafiku, koja se od siline udarca pomerila pet metara od mesta na kojem je bila. Sokovi, cigarete i ostali proizvodi popadali su na mene. Nisam znala šta me je snašlo - rekla je za Kurir radnica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading