Totalna ludnica: Vozač hamera počeo da divlja u Carice Milice, a onda je dodao gas i izudarao sva kola ispred sebe!

Autor: Republika

Hronika

15.12.2018

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač crnog hamera britanskih tablica počeo je da divlja još u Ulici Carice Milice, kada je na semaforu udario u nekoliko vozila.

Foto: twitter.com/kicosh
Fotografija sa lica mesta

Borisav Ignjatović, vlasnik vozila u koji je hamer udario baš u ovoj ulici ispričao je za beogradske medije da je stajao na sefamoru, a onda u retrovizoru video hamer kako je namerno dodao gas i udario ga. On dodaje da je krenuo nazad u svoj automobil da upali sva četiri svetla, a onda je vozač hamera još snažnije udario u njegovo vozilo. 

"Onda je krenuo u rikverc i udario još jedan automobil, naglo skrenuo ulevo i nastavio dalje ka tunelu, posle toga je pravio haos po Palmotićevoj. Da nisam privukao vrata od vozila, pregazio bi me", rekao je Ignjatović. Vozač je pre nego što se zakucao u kapiju kuće, oštetio sedam vozila, počevši od Carice Milice, pa onda kroz Terazijski tunel, Svetogorsku i Palmotićevu. 

Inače, Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog policiji da identifikuje, pronađe, a zatim i odredi zadržavanje od 48 sati vozaču hamera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading