Nesvakidašnji slučaj u selu nadomak Požege: Majku dužnika naterao da mu popu*i za 5.000e!

Autor:

Hronika

14.12.2018

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija traga za nepoznatim muškarcem koji je početkom prethodne nedelje upao u kuću M. V. (76) i od nje tražio 5.000 evra, koje navodno duguje njen sin. Nakon što mu je žena rekla da nema toliki novac, on je skinuo pantalone i naterao je da ga oralno zadovolji!

Ilustracija

Čarapa na glavi

Drama se odigrala u poslepodnevnim satima u porodičnom domu žrtve u selu nadomak Požege. M. V. je bila sama u kući i legla je da se odmori kada joj je muškarac koji je bio maskiran upao u sobu.

- Neko je pokucao na ulazna vrata, a potom se uhvatio za kvaku i ušao u kuću. Misleći da joj je došao sin, žena je viknula da je u sobi i da dođe da joj se javi - kaže sagovornik Srpskog telegrafa iz istrage.

Međutim, M. V. nije ni slutila šta je čeka.

Nakon svirepog iživljavanja, nesrećnu ženu je pretukao i zaključao u ostavu

- Čovek sa čarapom na glavi na kojoj je napravio samo prorez za oči uleteo je u sobu i počeo da preti nesrećnoj ženi da njen sin duguje 5.000 evra i da želi pare odmah. M. V. mu je odgovorila da ona nema taj novac, da ima malu penziju i da ima svega nekoliko hiljada dinara. Pokazala mu je i gde se novac nalazi - dodaje naš sagovornik.

Uzalud dozivala pomoć

S obzirom na to da se imanje M. V. nalazi na kraju sela i da je prva kuća udaljena nekoliko stotina metara, starica je uzalud dozivala pomoć.

- Milka je sve vreme pokušavala da pozove komšije, ali, nažalost, niko nije mogao da je čuje - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Kada je shvatio da neće dobiti novac po koji je došao, napasnik je počeo besan da viče na nju.

- Tada se nesrećnoj ženi obratio rečima: "Sada ćeš da mi popu*iš ku*ac", a nakon toga skinuo pantalone. Uz pretnje da će je pretući namrtvo naredio je M. V. da ga oralno zadovolji, što je ona i učinila - dodaje naš izvor.

Pobegao iz kuće

Nakon iživljavanja nad nemoćnom ženom, napadač ju je nekoliko puta udario u glavu, a onda je zaključao u ostavu.

Izmislio dug da iznudi novac?

Policija traga za manijakom i ne isključuje mogućnost da je manijak izmislio dug kako bi od M. V. iznudio novac, a onda je, kada je ostao kratkih rukava, rešio da se nad njom seksualno iživljava.

- Policija je razgovarala sa sinom M. V. On im je rekao da nikome ne duguje toliki novac. Očigledno je da je napasnik neko ko ih poznaje, ali da li je stvarno dug razlog njegovog napastvovanja žene ili je to bio samo izgovor, pokazaće istraga - kažu komšije.

- U jednom trenutku ona je pokušala da izađe, pa je on sam otvorio vrata ostave, uhvatio je za glavu i izvukao u hodnik i tamo je opet udario. Ona je ostala da leži na podu, a on je nakon toga je pobegao iz kuće - dodaje naš sagovornik.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading