Nakon što je muž hteo da je ubije, Zorica iz bolnice nije otišla kući: Evo gde sada živi

Autor: Republika

Hronika

14.12.2018

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Stanisavljević (46) koju je krajem novembra u Novoj Pazovi, izbo suprug Slobodan Belegišanin (46), puštena je sa bolničkog lečenja, ali se nije vratila u porodičnu kuću.

RepublikaFoto: Printskrin/Fejsbuk
Zorica Stanisavljević i ranije trepla nasilje od muža

Kako "Blic" prenosi, Zorica je nakon desetak dana puštena iz Zemunske bolnice, a komšije kažu da su je nekoliko puta videle otkako je puštena na kućno lečenje.

- Zoricu smo videli pre nekoliko dana, posetila je komšinicu u društvu svoje ćerke. Po izlasku iz bolnice nije se vraćala u kuću u kojoj se zamalo desila tragedija, već je otišla negde u grad i stanuje sa ćerkama. Otkad ju je Slobodan napao, u njihovoj kući nema nikoga - ispričale su komšije iz ulice Ratka Pavlovića i dodali da Zorica fizički nije loše, ali da je jako potištena.

- Rane na telu joj zarastaju i hvala bogu biće sve u redu, ali je psihički slomljena. Preživela je pakao, pa je i jasno zašto je odlučila da se ne vraća u kuću strave. Nadamo se da će uz pomoć ćerki uspeti da prebrodi težak period - ispričala je komšinica za "Blic".

USRED NOĆI SEDELA NA KLUPI I PLAKALA 

Oni su je neposredno pre pokušaja ubistva zatekli kako u pidžami usred noći sedi na klupi i plače.

- Tukao ju je, video ju je moj unuk koji se vraćao kući iz noćne smene kako sedi u ulici na klupici u pidžami. On se uplašio, prišao joj je i pitao je šta se dogodilo, a ona mu je odgovorila: "Onaj moj je poludeo". Sedela je u pidžami sama na hladnoći - ispričala je komšinica iz ulice tada medijima.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading