PODIGNUTA OPTUŽNICA U POŽAREVCU: Osumnjičeni da su nasmrt pretukli čoveka zbog osvete

Autor: novosti.rs

Hronika

13.12.2018

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo u Požarevcu podiglo je optužnicu protiv D. S. (47) iz Mišljenovca i njegovog sinovca D.S. (33), zbog sumnje da su izvršili teško ubistvo Saše Stokića (49), motivisano bezobzirnom osvetom.

Optužnica je podignuta i protiv D. S. (20), takođe iz Mišljenovca, zbog pomaganja u izvršenju teškog ubistva. Prema navodima optužnice, prvooptuženi D.S. napao je Stokića kako bi mu se osvetio što je ovaj pre toga pretukao njegovog brata, a u osvetu je krenuo sa svojim bratancem. Najmlađi od ove trojice takođe je bio motivisan osvetom, jer je i on nedavno dobio batine od Stokića. 

Zločin se dogodio 11. oktobra ove godine u Mišljenovcu, u kući u kojoj je Stokić živeo, a koja pripada njegovom tastu. Pošto su ga zatekli na spavanju, dvojica prvooptuženih se sumnjiče da su ga pretukla drvenom motkom, dok im je trećeoptuženi navodno pomagao tako što je prostoriju bez struje, osvetljavao mobilnim telefonom.

Kasnije, na saslušanju, oni su priznali delo za koje se terete i izrazili kajanje jer, kako kažu, imali su nameru samo da pretuku Stokića, a ne i da ga ubiju. 

Pokojni Stokić radio je povremeno kao zidar, a održavao je i seosko groblje. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading