Skandal u Zaječaru zbog švaleracije: Mislio da ga žena vara sa komšijom, pa napravio haos

Autor: Republika

Hronika

13.12.2018

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubeđen da ga vara s komšijom, stariji Zaječarac (84) pretukao svoju ženu, koja mu je potom uzvratila pa pozvala policiju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Starac (84) iz sela Salaš kod Zaječara završio je u zatvoru zbog toga što je pretukao svoju suprugu (82), jer je bio ubeđen da ga ona vara s komšijom.

Supružnici su se kobnog dana posvađali u svojoj kući, kada je deka napao baku iz ljubomore.

Ljubomora

- Deka je bio mnogo ljubomoran. Utuvio je sebi u glavu da mu se supruga švaleriše s komšijom, koji je takođe njihovih godina. Zbog toga su se skoro svakog dana svađali, a prekjuče je svađa kulminirala, pa je starac počeo i da tuče ženu - kaže izvor i dodaje da je baka odmah uzvratila suprugu udarac.

- Žena je u pomoć pozvala i njihovu ćerku, koja živi u istoj kući, pa su obe počele da ga tuku. Kada su ga pretukle, baka je pozvala policiju i sve im ispričala - prepričava sagovornik dramu.

Policajac, koji je inače jedini u selu Salaš, odmah je došao u kuću supružnika i priveo starca u policijsku stanicu. Dekica je priznao da je napao i tukao suprugu.

- Nisam više mogao da gledam njihovo ljubavisanje. Od muke sam smršao 20 kilograma. Imao sam 70, a sad imam 50 kila. Vidite koliko sam propao! Morao sam da je istučem i da prekinem tu vezu koja me je uništavala. Nisam računao na to da će mi žena uzvratiti, a kamoli na to da će me i rođena ćerka istući - navodno je rekao starac nakon hapšenja.

Kazna

Uhapšenom starcu određena kazna od deset dana zatvora.
- U zatvor nisu hteli da ga prime jer je i sam zadobio povrede u obračunu sa ćerkom i suprugom. Za ulazak u zatvor bilo mu je neophodno lekarsko uverenje, koje nije imao, pa je policajac koji ga je uhapsio morao da ga odvede najpre u bolnicu - kaže sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading