Roditelji nađeni mrtvi u bunaru, dete danima plakalo samo u kući! Detalji užasa kod Trstenika

Autor: T. MILOVANOVIĆ - D. ILIĆ

Hronika

12.12.2018

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supružnici Časlav (57) i Slađana Anđelković (50) pronađeni su mrtvi juče ujutru u njivi u selu Stragari kod Trstenika nakon što su upali u bunar dok su krali kupus! Prema saznanjima Srpskog telegrafa, bračni par je pronađen nakon što su meštani sela Poljna, iz kojeg su Anđelkovići, alarmirali policiju jer se iz njihove kuće danima čuo dečji plač!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Potraga

- Komšiji je bilo čudno što se nekoliko dana iz kuće Anđelkovića čuje plač njihovog trogodišnjeg sina S. A., a svetlo je sve vreme bilo ugašeno. To mu je bilo sumnjivo, pa je odlučio da prijavi policiji. Patrola je odmah izašla na teren i u kući zatekla dete, koje je bilo u izuzetno lošem zdravstvenom stanju. Međutim, od bračnog para nije bilo traga - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Policija je odmah krenula u potragu za supružnicima.

Otac se obesio

Prema rečima komšinice ove porodice, Anđelkovići su živeli sami, a pre nekoliko godina ih je pogodila strašna tragedija.

- Nisu imali bližu porodicu. Pre nekoliko godina Časlavov otac se obesio, to ga je baš jako pogodilo - kaže komšinica.

- Najpre su otišli do Trstenika, u kojem je porodica imala stan, međutim, ni tamo ih nije bilo. Ubrzo su njihov automobil zatekli na putu između sela Stragari i Milutovac koji je bio pun kupusa, dok su pored vozila bili opanci. Policajci su počeli da pretražuju njivu i tada su u obližnjem bunaru zatekli supružnike kako plutaju sa licima okrenutim nadole! - priča izvor.

 Dete pronađeno u lošem zdravstvenom stanju pošto je danima bilo u hladnom i bez hrane

Hitna pomoć je po dolasku na teren mogla samo da konstatuje smrt supružnika.

- Istragom će biti utvrđeno da li je reč o nesrećnom slučaju ili eventualnom zločinu. Tela su prevezena na odbukciju, nakon čega će se znati tačan uzrok smrti - dodaje izvor.

Prema rečima meštana sela Stragari, automobil Anđelkovića je od subote uveče stajao parkiran na putu.

Krali i ranije

- Danima je tako stajao, ja sam mislila da je pokvaren. Verovatno su išli da kradu kupus tokom noći, pa su upali u bunar, pošto je bio neograđen. Oni su od ranije poznati po krađama. Slađana je čak i uhvaćena na delu dok je krala čokolade iz supermarketa, tako da se nisam iznenadila kad sam čula šta se desilo - kaže meštanka.

Dete preuzeli rođaci

Trogodišnji S. A., koji je pronađen u lošem zdravstvenom stanju pošto je duže vreme bio bez hrane i u hladnom, prekriven samo ćebetom, zbrinut je u kruševačkoj bolnici. Dete je trenutno u dobrom stanju i ono će biti predato na brigu daljim rođacima ove porodice.

Komšinica navodi i da je Slađanu Anđelković poslednji put videla u petak.

- Ona je bila domaćica, dok je Časlav radio u firmi "Prva petoletka". Tek pre nekoliko godina su uspeli da dobiju dete - priča meštanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading