Mazali su mi vrata izmetom i bušili gume na kolima: Bogeski posle ubistva provalnika preživljavao pakao

Autor: Blic, Republika

Hronika

12.12.2018

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogeski, dan nakon što je saznao da ga je Apelacioni sud odbio žalbu tužilaštva i potvrdio presudu Višeg suda kojom je oslobođen krivice da je u samoodbrani u maju 2013. godine u svom stanu u Žarkovu nožem usmrtio provalnika Vladimira Manića, kratko je naveo da posle svega više ne razmišlja o sebi.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Saško Bogeski

- Razmišljam samo o svojoj ćerki, šta su ona i supruga preživele. Sada su srećne što se sve završilo. Ja samo želim da moja ćerka živi kao svoji vršnjaci, da ide u školu, a ne da joj drugari pričaju da su čitali o njenom tati - kazao je Bogeski.

Porodica je od maja 2013. godine, kada je provalnik Vladimir Manić upao u njihov stan u Zmajevoj ulici i primorao Saška da brani sebe i svoje najmilije, preživele strahote koje nije mogla ni da zamisli. Posle puštanja iz pritvora u kome je Bogeski bio mesec dana, suočili su se sa maltretiranjem. Bušene su im gume na automobilu, prvo dve, pa posle sve četiri. U poštansko sanduče ostavljana im je zemlja, a vrata stana mazana su izmetom. Ko je stajao iza toga, nije poznato a porodica Bogeski se odselila iz Žarkova da bi koliko-toliko našli mir i nastavila život.

Upravo zbog svega toga, Saško Bogeski sada ne želi publicitet. Barem ne dok presudu suda ne bude imao u svojim rukama i bio siguran da je sve zaista završeno.

Bogeski je bio uhapšen nakon tragedije kada je provalnik Vladimir Manić, protiv koga je ranije podneto 50-tak krivičnih prijava, kroz prozor upao u porodični stan i tamo na Saška nasrnuo šrafcigerom.

Bogeski je imao nož u rukama i tokom borbe mu je naneo teške povrede zbog kojih je Manić preminuo 400 metara od zgrade.

Bogeski je, u odbrani sudu ispričao da se te večeri spremao da legne, kada je njegova supruga, dok je uspavljivala njihovu ćerku, čula šumove u drugoj prostoriji i uplašila se da nekoga ima u stanu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading