Filmska potera za pijanim vozačem u Požegi: Pravio se da otvara pregradu da bi policajcu dao dokumenta, a potom je napravio haos

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

11.12.2018

23:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D. S. (29) iz Arilja, koji je pijan povredio policajca koji je pokušao da ga legitimiše, a potom pobegao i 20 kilometara uzmicao poteri, osuđen je pred Osnovnim sudom u Požegi na godinu dana zatvora.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Foto: Ilustracija

Ovog Ariljca, kome je na teret stavljeno ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, 10. septembra prošle godine zaustavila je radi kontrole saobraćajna patrola u Požegi.

Vozio je vidno alkoholisan i to bez vozačke dozvole koja mu je prehtodno oduzeta, a automobil pritom nije bio registrovan.

U trenutku kada mu je policajac zatražio isprave, D. S. je navodno krenuo da otvori ladicu u kojoj drži dokumenta, ali je u tom trenutku upalio automobil i dodao gas.

Policajac je, shvativši da je vozač toliko alkoholisan da lako može da ugozi bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju, proturio ruku u automobil i pokušao da ga zadrži, ali je D. S. zalupio vrata i povredio mu dva prsta.Usledila je prava filmska potera za pijanim vozačem koja se sa požeških ulica prenela na magistralni put prema Arilju.

D. S. je ludačkom vožnjom i uspeo da pobegne patroli a zatim, došavši u svoj grad, ušao je u jednu kafanu gde je i pronađen. Policajcima koji su ga tu zatekli pravdao se da on nije taj koga traže, govoreći da su ga pomešali sa nekim. Dreger je pokazao da je D. S. u sebi imao 1,8 promila alkohola u krvi.

Inače, ovaj Ariljac je ranije osuđen uslovno na dve godine zbog napada na službeno lice i tu kaznu je izdržao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading