Užas kod Ugrinovaca! Vozač kamiona očajan: Znam da nisam kriv, ali kako ću da ga nosim na duši?!

Autor: blic.rs

Hronika

11.12.2018

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Znam da nisam kiv, ali kako ću da ga nosim na duši. Mnogo mi je teško, roditelj sam i deda. Išao sam normalno, ne više od 40 kilometara na sat, a on je preticao preko pune linije - rekao je vozač kamiona.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovako je počeo svoju priču vozač kamiona koji je želeo da ostane anoniman, u kog se jutros prilikom direktnog sudara svojim automobilom zakucao muškarac A.P.B. (44) i na mestu ostao mrtav.

Do velike saobraćajne nezgode je došlo jutros oko osam sati u Ugrinovcima. Automobil je bio gotovo smrskan i toliko uništen da su vatrogasci satima vadili telo preminulog muškarca iz vozila.

- Išao sam normalno, ne više od 40 kilometara na sat kada sam video auto kako ide ka meni. Preticao je preko pune linije. Probao sam da skrenem desno ali nisam uspeo. Direktno je podleteo pod kamion. Znam da sam ispravan, ali mi je mnogo teško, roditelj sam i deda. Znam da nisam kiv ali kako ću da ga nosim na duši - rekao je vozač kamiona.

I očevici su potvrdili priču kamiondžije.

- Vozio je iz pravca Batajnice i hteo da pretekne kolonu vozila. On je prešao u suprotnu traku u kojoj je nailazio kamion i direktno je podleteo pod njega - ispričali su očevici ovog stravičnog udesa, dodajući da je nastradali muškarac bio sam u vozilu.

Usled sudara došlo je do formiranja kilometarskih kolona, a pojedine linije gradskog prevoza bile su preusmerene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading