Detalji saobraćajke bivšeg fudbalera Crvene zvezde: Policajci jurili 180 na sat i zakucali se u auto sa igračima Juventusa!

Autor: Republika

Hronika

11.12.2018

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saobraćajna nesreća koju su doživeli bivši fudbaler Crvene zvezde, Luka Marković, koji sada igra za Juventus, potom Makun i Serao, dogodila se kada su igrači izlazili sa treninga iz kampa Juventusa.

Sve se odigralo na raskrsnici. Luka je vozio mercedes i prošli su na zeleno. Policajci su jurili 180km/h i prošli su na crveno, jer su, prema rečima upućenih, išli na pljačku. 

- Udarili su mercedes sa desne strane u prednji kraj i razneli ga, da su udarili malo iza u vrata pobili bi ih, suvozača sigurno - kažu sa lica mesta za Republiku.

Kako saznajemo, fudbalere su spasili airbagovi. Policajci su se odbili i prevrnuli na krov, a potom su ispuzali iz kola. Ljudi iz Juventusa odmah su došli i odveli igrače na testove da vide jesu li ok.

Foto: instagram.com/lukamarkovic
Fotografija posle pregleda

Tu je i nastala priložena fotografija. Svi su potreseni, ali zivi i zdravi, danas već treniraju...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading