PRETNJE SMRĆU: Sloboda oprostila komšinici

Autor:

Hronika

08.08.2017

07:47 >> 12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata srpska glumica Sloboda Mićalović, kojoj je T. H. (40) pretila smrću, neće krivično goniti pomahnitalu komšinicu! Glumica je, podsetimo, preživela neprijatnu situaciju sredinom prošle nedelje kad je policiji prijavila buku iz susednog stana, nakon čega je komšinica osula paljbu po njoj, pominjala joj mrtvog oca, a potom joj i zapretila.

Foto: Tanjug/AP
Sloboda Mićalović oprostila ženi koja joj je pretila smrću

Centar za socijalni rad

Kako Srpski telegraf saznaje, Mićalovićeva je posle incidenta izjavila da nije zainteresovana za krivično gonjenje T. H., kao i da je toj ženi potrebna pomoć.

- Sloboda je na saslušanju rekla da joj nije bila namera da T. H. odgovara kad je prijavila policiji galamu iz susednog stana. Ona je rekla da je samo želela da se toj ženi pomogne na bilo koji način - kaže izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Prema njegovim rečima, na osnovu izjave poznate glumice, protiv T. H. neće biti podneta krivična prijava za ugrožavanje sigurnosti.

- Tužilaštvo je naložilo policiji da o detaljima ovog slučaja obavesti Centar za socijalni rad kako bi centar eventualno preuzeo neku brigu o toj osobi. Neophodno je da se razgovara s tom ženom, kao i da se problemi reše na tom nivou s psiholozima i s psihijatrima - dodaje naš sagovornik.

Kako je Srpski telegraf pisao, policija je po prijavi Slobode Mićalović izašla na lice mesta, a kad je T. H. u pratnji policije izašla ispred zgrade, počela je da proziva glumicu.

Sa svima u svađi

Komšije iz zgrade u kojoj živi T. H. za Slobodu imaju samo reči hvale, ali ne i za ženu koja ju je napala.

- Čuli smo za taj incident, jako mi je žao Slobode, ona je fina i poštena devojka. Često dolazi kod svojih koji žive u ovoj zgradi. Čuo sam da je tog dana problem ispao jer je T. H. vikala na Bobinu decu, da ne prolaze pored njene terase - kaže komšija.

On dodaje da za T. H. niko nema nijednu lepu reč.

- Svaki dan se s nekim posvađa i urla po ulici. Da sam ja na mestu njenog muža, odavno bih je oterao iz kuće - priča komšija.

Prazan stan

- Govorila je da ona nikog ne uznemirava, već da je Slobodin pokojni otac uznemiravao njenu porodicu. Glumicu je to mnogo potreslo jer joj je otac, za koga je bila mnogo vezana, nedavno umro. Rekla je komšinici da joj ne pominje oca, koji je preminuo. Tad se T. H. razbesnela i zapretila glumici: "Samo probaj da mi pipneš sina, ubiću te, samo da znaš" - dodaje naš sagovornik.

Reporteri Srpskog telegrafa pokušali su da kontaktiraju sa T. H. da bi čuli i njenu verziju priče, ali u stanu u kojem živi nikog nisu zatekli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading