Prostitutka izjavila na saslušanju: S dedom sam se sek*ala zbog nadogradnje kose!

Autor:

Hronika

07.12.2018

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam ucenjivala starca, spavala sam s njim zbog novca - rekla je, kako nezvanično saznajemo, na saslušanju prostitutka Violeta P. (28) iz Beograda, koja se tereti da je zajedno sa dečkom Ivanom M. (35) snimkom seksa ucenjivala muškarca (70) i zahtevala da im isplati 2.200 evra.

Foto: Ilustracija

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, Violeta P. se sve vreme pravdala da ne zna ništa o ucenjivanju, dok je Ivan M. priznao krivicu i štitio devojku od krivične odgovornosti.

Skovali plan

- Tačno je da sam imala seks sa tim muškarcem. On mi je platio nadogradnju kose i dao mi 24.000 da pokrijem dug za stanarinu. Nisam ga ucenjivala nikakvim snimkom, nemam nikakve veze s tim - navodno je ispričala Violeta P.

Njen dečko je, kako saznajemo, rekao da je on jedini krivac i da je zbog ljubomore skovao pakleni plan.

 Ivan M. rekao da je bio ljubomoran što se njegova devojka viđa s drugim i da je zbog toga skovao pakleni plan

- Ivan M. je ispričao da je bio ljubomoran zbog toga što se Violeta P. viđala sa starijim muškarcem i tvrdio da ga je potom iz osvete ucenjivao. On je postavio kameru u sobi u kojoj su njegova devojka i žrtva imali seks i sve snimio, da bi ga potom zvao, ucenjivao video-zapisom i pokušavao od njega da iznudi novac - priča naš sagovornik.

Prema dosadašnjim informacijama iz istrage, naivna žrtva upoznala je prostitutku kod Plavog mosta na auto-putu, gde se inače i okupljaju dame sumnjivog morala.

Upali u sopstvenu zamku

Nakon što je žrtva prijavila ucenjivače, oni su ubrzo završili iza rešetaka.

- Naivni muškarac je dogovorio sastanak sa Ivanom M. i Violetom P. kako bi im navodno dao novac. Međutim, tada je njima postavljena klopka. Lisice na ruke stavljene su im prilikom primopredaje novca - kaže naš sagovornik iz istrage.

Poznati policiji

- Čovek je imao seks sa njom, ali je hteo da joj pomogne finansijski i da je izvuče iz kandži prostitucije. Međutim, na kraju je upao u njenu zamku i postao žrtva. Osumnjičeni su ga ubrzo pozvali i tražili da im isplati 2.200 evra kako snimak seksa ne bi poslali njegovoj supruzi, deci i unučićima. On im je rekao da nema toliko novca, ali su ucenjivači po svaku cenu hteli da se domognu para - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Kako dodaje, Ivan M. i Violeta P. su potom predložili žrtvi da im kupi automobil na kredit, a kad je i to odbio, zapretili su mu da će ga presresti i pretući, nakon čega je oštećeni otišao u policiju i prijavio ceo slučaj.

Ivanu M. i Violeti P. je nakon saslušanja pred Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu određen pritvor do 30 dana. Oboje su odranije poznati policiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading