KORAĆ SE POVUKAO IZ SVIH POSLOVA: Evo gde se nalazi već 6 meseci

Autor: Alo, Republika

Hronika

07.12.2018

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Korać (38), koji važi za najbližeg saradnika Luke Bojovića (45) povukao se, navodno, iz svih poslova kada je rat narko-klanova u srpskoj prestonici dostigao usijanje i već šest meseci se nalazi u Argentini!

RepublikaFoto: Republika
Filip Korać na derbiju u decembru prošle godine 

Kako otkriva njegov prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti, Korać se tamo bavi privatnim poslom i odmara se. O optužbama na njegov račun ne želi javno da priča dok ne sazna "odakle vetar duva“.

- Iako su Koraća povezivali sa kriminalnim aktivnostima i optužili ga čak da stoji iza krvavog rata huligana, koji je izazvan 15. decembra 2017. na stadionu Partizana, tokom derbija između Partizana i Crvene zvezde, istina je da on sa tim nema nikakve veze! To mu pakuju suparnici da bi se osvetili Luki Bojoviću zbog sukoba sa jednim članom aktuelne uprave FK Partizan - tvrdi za "Alo!“ Koraćev dobar prijatelj.

Prema njegovim rečima, Koraću se smučilo da ga optužuju za svakakve gluposti, ali o tome nije želeo da govori, već se sklonio iz zemlje na neodređeno vreme.

 Njemu je veoma bitno da se sazna istina i naše nadležne službe mogu lako da dođu do njega, što im je i sam rekao prošle godine, kada im je ostavio svoje brojeve telefona i kontakte svojih advokata. Korać nije želeo da komentariše plasirane priče da je u sukobu sa Lukom Bojovićem. 

Te priče je neko namerno progurao u nameri da između njih dvojice izazove nepoverenje i sukob, ali u tome nije upeo. Luka i Korać se dovoljno dugo i dobro poznaju, tako da mogu da se oslone jedan na drugoga. Upravo zbog te njihove bliskosti i jakog prijateljstva jedan od članova uprave Partizana, koji je sa Lukom imao sukob, plasirao je, navodno, preko svojih bliskih veza sa podzemljem priču da Korać stoji iza pokušaja preuzimanja južne tribine stadiona u Humskoj.

Tim potezom je želeo da posvađa njega i Luku, da mu se osveti i da ga predstavi kao državnog neprijatelja. On je mislio da će tako jednim udarcem ubiti dve muve. Međutim, kako su u laži kratke noge, klupko je polako počelo da se odmotava, a u prilog te činjenice govori podatak da Korać nije osumnjičen za te nemire, što je i sam rekao u javnom pismu - navodi sagovornik.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading