Ovako su pali prevaranti iz Beograda: Snimao devojku kako ima se*s sa starcem, pa ga ucenjivao!

Autor:

Hronika

07.12.2018

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan M. (35) i njegova devojka Violeta P. (28) uhapšeni su zbog sumnje da su snimkom seksa ucenjivali muškarca (70) i zahtevali da im isplati 2.200 evra.

Foto: Ilustracija

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, pakao za žrtvu počeo je krajem novembra ove godine, kad je dogovorila sastanak sa Violetom P., koja se bavi prostitucijom.

Zvali žrtvu

- Njih dvoje su se sastali u jednom stanu u Beogradu, a Violeta P. i njen dečko su smislili pakleni plan. Dok je ona imala seks sa starcem, Ivan M. je snimao akciju iz druge prostorije - priča naš sagovornik.

Posle odnosa žrtva je otišla kući i ne sluteći šta joj se sprema.

Pošto nije imao keš, ucenjivači predlagali žrtvi da im kupi auto na kredit

- Ivan M. i njegova devojka potom su zvali oštećenog i tražili da im isplati 2.200 evra kako snimak seksa ne bi poslali njegovoj supruzi, deci i unučićima. On im je rekao da nema toliko novca da im da. Međutim, osumnjičeni se tu nisu zaustavili, već su po svaku cenu pokušavali da se ovajde - kaže naš izvor iz istrage.

Mladić i njegova devojka su potom predložili žrtvi da im kupi automobil na kredit i obećali da će je posle toga ostaviti na miru, a kompromitujući snimak uništiti.

- Nasamareni muškarac je na sve načine pokušavao da se izvuče, nije pristajao na njihovu igru, a onda su počele da mu pristižu pretnje. Ivan M. i Violeta P. zahtevali su da im isplati novac, inače će ga presresti i pretući - priča naš sagovornik.

Žrtva ucenjivača je tad rešila da potraži pomoć policije.

Primopredaja

- On je došao u policijsku stanicu i do detalja ispričao inspektorima kako je upao u zamku. Onda je po dogovoru s policajcima pozvao Ivana M. i Violetu P. i dogovorio da se sastane s njima kako bi im navodno dao novac. Međutim, tada je njima postavljena klopka - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Ivanu M. i njegovoj devojci lisice na ruke stavljene su prilikom primopredaje novca.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading