Otkrivamo: Poslanik na saslušanju zbog ubistva Jelene Marjanović!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati političar i poslanik u Skupštini Srbije uskoro bi mogao da bude saslušan u istrazi koja se vodi zbog ubistva pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33)! Kako saznajemo, on se sumnjiči da je opstruirao istragu kako bi zaštitio osobu koja stoji iza brutalne likvidacije u Borči.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Jelena Marjanović

Bivša devojka

Informaciju da političar pokušava da sakrije dokaze koji bi rasvetlili zločin prva je obelodanila Zorica Mitrović, Marjanovićeva bivša devojka, koja mu je bila velika podrška nakon što je završio iza rešetaka.

- Ona je u decembru 2017. na saslušanju u policiji, na kojem je bila zbog sumnje da je novinarima pretila smrću, ispričala da je Jelenu ubio biznismen jer je navodno zbog njega htela da ostavi supruga Zorana. Otkrila je da su potom tajkun i njegov zaštitnik političar napakovali lažne dokaze protiv Marjanovića da bi skrenuli istragu u pogrešnom pravcu - priča naš sagovornik.

Milosavljević: Neko moćan iz sveta politike štiti ljude umešane u Jelenino ubistvo, zbog čega istraga tapka u mestu

Nakon što je Apelacioni sud vratio na dopunu optužnicu protiv Zorana Marjanovića (40), koji se zasad tereti za Jeleninu smrt, a novi tužilac preuzeo slučaj ubistva pevačice, očekuje se da će ponovo biti saslušani svi dosadašnji svedoci, ali i neki novi, među kojima je i poslanik.

- Svima je u interesu da se ovaj slučaj konačno rasvetli i da napadač na pevačicu bude optužen, a potom i osuđen na maksimalnu robiju. Istražni organi su preuzeli sve što je u njihovoj moći kako bi istina izašla na videlo. Novi tužilac će ponovo saslušati stare svedoke da bi se isključila mogućnost da je došlo do nekog previda prilikom ranijih iskaza. Ne isključuje se mogućnost da će u tužilaštvu završiti i političar, ali i tajkun zbog spekulacija da su umešani u ubistvo - priča sagovornik Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: e-stock/R. RISTIĆ
Nebojša Milosavljević

DNK na garderobi

I advokat Nebojša Milosavljević smatra da neko moćan iz sveta politike štiti ljude koji su umešani u ubistvo Jelene Marjanović.

- Upravo zbog toga policija već godinama tapka u mestu, a Zoran je bio pogodna ličnost da se sva krivica svali na njega. Međutim, u početku sam mislio da Zoran stoji iza zločina, a kad sam saznao da je na Jeleninom telu i garderobi nađen DNK nepoznate osobe, onda su se kockice složile i ubeđen sam da Marjanović nema veze s tim - kaže Milosavljević.

Da iza svirepog zločina u Borči stoji tajkun, prvi je u septembru prošle godine posle Zoranovog hapšenja tvrdio njegov otac Vladimir Marjanović, koji je rekao da je Jelenu ubio ljubavnik, tajkun koji drži pola Beograda.

RepublikaFoto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ
Zoran Marjanović

Misteriozni DNK trag

Apelacioni sud usvojio je 8. oktobra žalbe Marjanovićevih advokata i naveo da je za potvrđivanje optužnice neophodno da postoje dokazi da je Zoran izvršio krivično delo za koje se tereti i vratio optužni predlog na dopunu istrage.

- Zatraženo je da se uradi prostorno-vremensko veštačenje snimaka s kuće porodice Jahović u Crvenki, koji gledaju na nasip i kojih nema u predmetu. Zatim, veštačenje mobilnog telefona bicikliste sa nasipa Milana R., analiza krvi pronađene na zadnjem sedištu Zoranovog mercedesa, kao i čiji je misteriozni DNK nađen na ogrebotini na Zoranovoj ruci - kaže izvor Srpskog telegrafa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Dobi

07.12.2018 09:04

Zasto se ne objavi ime tog poslanika pa ce se saznati i koji tajkun je u pitanju.Ne moze poslanik da odgovara za ubistvo ako je stitio tajkuna, ta zastita ima mnogo siri karakter i zadire u sam vrh vlasti, niko ne moze da opstruise i sudstvo i policiju a da nije u samom vrhu, ne budite naivni vi advokati a i taj novac koji je dat za odbranu Zorana je veoma sumnjiv, 20 hiljada evra placati mesecno za njegovu odbranu je suvise i za nekog milionera a Zoran nije milioner a ni tajkun.

Upitno

07.12.2018 09:29

Ljubavnica to nije rekla u samom startu. Cekala je da ga uhapse!!! Zanimljivo. Milosavljevic lupeta kao I uvek

Lud

07.12.2018 12:44

Nemam nista protiv da ovaj ubica bude osudjen na maximalnu kaznu. Ja sam da svi koji nekom oduzmu zivot budu osudjeni na maximalne kazne. Ubistvo je ubistvo . Onda kazna svima ista a ne neko 2 do 5 godina a samo Jelenin ubica maximalnu kaznu.

ajde

07.12.2018 22:36

Ne zavlacite nas, nego ih strpajte u corku!