Potresna ispovest oca bebe koja je umrla na spavanju: Prišao sam krevecu i primetio da joj lice ima čudnu boju!

Autor: Republika

Hronika

06.12.2018

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadna smrt bebe na Mirijevu je ostavila u neverici celokupnu javnost, roditelji su neutešni, a otac je zatekao mrtvu bebu u krevecu. U suzama je govori o stravičnom iskustvu i šoku budući da je dete do tog trenutka bilo potpuno zdravo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Radim u "Gradskoj čistoći" i ustao sam ujutru oko pet sati. Umio sam se i krenuo da vidim bebicu. Međutim, čudno mi je izgledala, lice joj je promenilo boju. Da je ne bih probudio oprezno sam proverio da li diše, ali ona nije disala. Malo sam je mrdno i, kako se nije budila, shvatio sam da nešto nije u redu - ovako je o strašnom prizoru ispričao Brendon Tafa, roditelj četvoromesečne bebe iz Mirijeva koja je iznenada preminula u snu prekjuče rano ujutru.

Kako kaže, odmah je u kući podigao sve na noge, pozvali su Hitnu pomoć.

Neutešni roditelj je kazao da su mu lekari rekli da se to često dešava sa bebama, da dete, iako je sve kako treba, iz nekog razloga umre.

Njegova supruga Anita (22) ispričala je da je dete po rođenju imalo problema sa disanjem, ali da ništa nije ukazivalo na tragediju.

- Normalno sam se porodila i nije bila prevremeno rođena beba. Imala je samo probleme sa disanjem ali smo išli na redovne kontrole. Bile smo u bolnici sedam dana, a potom smo puštene kući - rekla je neutešna majka.

Popodne preminula beba iz Vrčina

Nekoliko sati kasnije, tragičnu sudbinu doživeli su i roditelji deteta iz Vrčina, koje je nekoliko puta oživljavano nakon što su ga majka i vaspitačica dovele kod lekara jer, kako su rekle, nisu mogle da ga probude.

Kako se navodi u saopštenu Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije "Dr Vukan Čupić", samo u toku jučerašnjeg dana beba je reanimirana dva puta zbog srčanog zastoja, ali je nažalost izgubila bitku i preminula u popodnevnim časovima.

Veče pre tragične smrti, kaže majka, sve je bilo uobičajeno. Bebicu je nahranila pa zatim odnela na spavanje, a nije ni slutila da će to biti poslednji put.

Međutim, Anitina svekrva ispričala je da je majka u trudnoći preležala boginje, te da bi to možda moglo da bude jedan od faktora koji je uticao da dođe do ovako tragičnog ishoda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading